Η Κατερίνα Στεφανίδη συνεχίζει τις… υψηλές πτήσεις, καθώς πανηγύρισε την κατάκτηση ακόμη ενός μεταλλίου, αυτή τη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Ντόχα.
Η ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε το χάλκινο μετάλλιο σε έναν από τους καλύτερους αγώνες όλων των εποχών και έστειλε το δικό της μήνυμα για το επίτευγμά της, εκφράζοντας τη χαρά της για τη συμμετοχή της στον τελικό αλλά και την κατάκτηση του μεταλλίου…
«Χάλκινο μετάλλιο και φετινό ρεκόρ 4.85μ στον καλύτερο αγώνα επι κοντώ που έχει γίνει ποτέ! Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μια φορά θα βρεθώ στο βάθρο και θα επιστρέψω με ένα ακόμα μετάλλιο», έγραψε στο Instagram.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράδοση μεταξύ τους καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ (που χάνει στο Περιστέρι)
LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Λεβαδειακός για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.