O Ολυμπιακός τίθεται αντιμέτωπος με τον Ερυθρό Αστέρα για τη φάση των ομίλων του Champions League και ο Μίλαν Μπόργιαν αναφέρθηκε στο αυριανό ματς.
Συγκεκριμένα, ο γκολκίπερ του Ερυθρού Αστέρα εξέφρασε την εκτίμηση του για την ομάδα του Ολυμπιακού, μίλησε για τη σχέση του κόσμου των δύο ομάδων, όμως ξεκαθάρισε ότι ναι μεν σέβεται την ελληνική ομάδα, όμως στον Ερυθρό Αστέρα δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ακούμε συχνά στο γήπεδο συνθήματα όχι μόνο δικά μας, αλλά και του Ολυμπιακού και αυτό είναι κάτι όμορφο. Χαίρομαι για την σχέση των οπαδών μας, αλλά το Champions League είναι κάτι άλλο. Σίγουρα ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό σε κάθε ευκαιρία και πήρε ένα μεγάλο αποτέλεσμα με το 2-2 απέναντι στην Τότεναμ, όμως στο γήπεδο την Τρίτη για μας θα υπάρχει μόνο ο Ερυθρός Αστέρας», ανέφερε o γεννημένος στην Σερβία, αλλά διεθνής με τον Καναδά τερματοφύλακας.
«Πέρσι κερδίσαμε στην έδρα μας την Λίβερπουλ, άρα δεν μπορώ να πω πως υπάρχει κάποιος αντίπαλος που να μας φοβίζει. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, έχει μεγάλη εμπειρία στην διοργάνωση και μου αρέσει σαν ομάδα. Θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει την Τότεναμ και αναμφίβολα έρχονται στο Βελιγράδι με πολλή αυτοπεποίθηση», πρόσθεσε.
Για τους παίκτες που υπολογίζει περισσότερο από τους αντιπάλους της ομάδας του; «Οι πιο επικίνδυνοι είναι ο Βαλμπουενά και ο Γκερέρο. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω για το καλύτερο την Τρίτη».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Εννέα συνεχόμενες χρήσεις με κέρδη, 231 εκατ. ευρώ θετικό αποτέλεσμα από το 2016 και μια στρατηγική που επανεπενδύει κάθε ευρώ σε παίκτες και υποδομές, αποδεικνύοντας ότι η βιωσιμότητα μπορεί να συμβαδίσει με την κορυφή.
Λίγες ώρες μετά τη γκέλα της Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε επίσης «άσφαιρη» κόντρα στη Σάντερλαντ (0-0) και έμεινε στο -4 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ – Χωρίς γκολ και το Μπρέντφορντ-Τότεναμ (0-0)
Όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ ισραηλινού Μέσου η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει μπει δυναμικά στο «κόλπο» για την απόκτηση του Ταϊρίκ Τζόουνς, τον οποίο θέλει και ο Ολυμπιακός.
Το γκολ του Ζέλσον Μάρτινς στο ματς του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν φιγουράρει μεταξύ των κορυφαίων του Champions League για το 2025, όπως τα συμπερIέλαβε η UEFA.