Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σουντανί είναι «πασπαρτού» για τον Μαρτίνς

Ο Σουντανί είναι «πασπαρτού» για τον Μαρτίνς

Ο Αλγερινός άσος των ερυθρόλευκων μπορεί να προσφέρει πολλά στο πλάνο του Μαρτίνς και το κυριότερο από διαφορετικές θέσεις στην επίθεση

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο παιχνίδι με την Λαμία, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος ήταν και ο παίκτης που «άνοιξε τον δρόμο» για την επικράτηση των πειραιωτών.

Ο Αλγερινός εξτρέμ της ομάδας του λιμανιού απέδειξε πως είναι παίκτης με ποιότητα κι έχει στο παιχνίδι του όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς από τους ακραίους επιθετικούς.

Το κυριότερο όμως είναι πως ο Σουντανί φανέρωσε και τις δυνατότητες που έχει παίζοντας στην κορυφή της επίθεσης, μια θέση που μπορεί να καλύψει ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού, καθώς έχει καλή επαφή με τα δίχτυα.

Ο Σουντανί είχε έξι – εφτά καλές φάσεις για να σκοράρει στο παιχνίδι με την Λαμία και ήταν «πηγή» κινδύνων για την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Είχε καλή κίνηση παίζοντας στην «πλάτη» του Ελ Αραμπί αλλά και σαν καθαρός σέντερ φορ όταν χρειάζονταν, όπως για παράδειγμα στην φάση του πρώτου γκολ.

Ο Σουντανί έκανε την σωστή κίνηση στον χώρο βλέποντας ότι ο Ελ Αραμπί είχε βγει πιο πλάγια μετά την πάσα του Ποντένσε, δίνοντας έτσι στον συμπαίκτη του την δυνατότητα της καλής πάσας.

Θα πρέπει επίσης να σταθεί κάποιος στο καλό τελείωμα του Αλγερινού άσου, ενώ είναι πολύ σημαντικό να επισημανθεί πόσο πολύ ήθελε το γκολ αυτό ο Σουντανί.

Ο έμπειρος επιθετικός αναμένεται να είναι ένα από τα «πολυεργαλεία» του Μαρτίνς την φετινή αγωνιστική περίοδο και ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να περιμένει πολλά από τον Αφρικανό άσο.

Ο Σουντανί έχει την ποιότητα για να δώσει πολύ σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Πειραιά κι αυτό φάνηκε και όταν ο προπονητής των ερυθρόλευκων, άλλαξε την διάταξη της ομάδας του.

Ο διεθνής άσος έπαιξε με άνεση σαν δεύτερος επιθετικός στο 4-4-2 κι αυτό είναι ένα στοιχείο που ικανοποίησε σε πολύ μεγάλο βαθμό τον προπονητή των πειραιωτών.

Όλοι οι προπονητές άλλωστε θέλουν να έχουν στην διάθεση τους παίκτες που να μπορούν να προσφέρουν σε πολλές θέσεις της εντεκάδας και ο Αλγερινός εξτρέμ θα είναι ένα «πασπαρτού» στα χέρια του Μαρτίνς, στην διάρκεια της χρονιάς.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να βάλει στο «παιχνίδι» όλους τους παίκτες του έτσι ώστε να μπορεί ο Μαρτίνς να βασιστεί σε δύο εντεκάδες και αυτό φάνηκε τόσο με την χρησιμοποίηση του Σουντανί στο παιχνίδι με την Λαμία, αλλά και με τον Κούτρη.

Ο αριστερός μπακ των πειραιωτών έκανε ένα ακόμα καλό παιχνίδι και θα πρέπει να επισημανθεί ότι είχε ξανά συμμετοχή σε γκολ της ομάδας του.

Ο Κούτρης δείχνει με την απόδοσή του πως είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και αυτό κάνει τον Πέδρο Μαρτίνς να εκθειάζει τον παίκτη του για την προσπάθεια που κάνει.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024