Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκρέτα Τούνμπεργκ : Η ομιλία της έγινε τραγούδι death metal

Γκρέτα Τούνμπεργκ : Η ομιλία της έγινε τραγούδι death metal

Η ομιλίας της 16χρονης, ακτιβίστριας για το περιβάλλον, Γκρέτα Τούνμπεργκ στην σύνοδο του ΟΗΕ για το Κλίμα ξεχείλιζε από οργή... και έτσι εμφανίστηκε η ευκαιρία να μετατρέψουν μέρος της ομιλίας της σε death metal τραγούδι.

Η ομιλίας της 16χρονης, ακτιβίστριας για το περιβάλλον, Γκρέτα Τούνμπεργκ στην σύνοδο του ΟΗΕ για το Κλίμα ξεχείλιζε από οργή… και τα τρολ του διαδικτύου βρήκαν την ευκαιρία να μετατρέψουν μέρος της ομιλίας της σε death metal τραγούδι.

Φράσεις όπως «πως τολμάτε», «μου καταστρέψατε την παιδική μου ηλικία», «άνθρωποι πεθαίνουν» μάλλον αποτέλεσαν τους ιδανικούς στίχους για ένα τραγούδι της death metal.

Με τις ίδιες φράσεις η Γκρέτα Τούνμπεργκ κατακεραύνωσε τους ηγέτες για τη στάση τους απέναντι στην κλιματική αλλαγή, μιλώντας από το βήμα του ΟΗΕ. Ανάμεσα σε εκείνους που παρακολούθησαν την εν λόγω ομιλία ήταν και ο ντράμερ Τζον Μέρεντιθ.

Έτσι η… έμπνευση ήρθε και όπως δήλωσε ο ίδιος: «Όταν είδα την ομιλία της, εντυπωσιάστηκα από το πάθος και την οργή της. Και τα λόγια που επέλεξε μου θύμισαν το σκοτάδι της μουσικής που αγαπώ».

Ενθουσιασμένη η Γκρέτα Τούνμπεργκ με το death metal τραγούδι

Το αποτέλεσμα, μάλιστα, ενθουσίασε και την ίδια η οποία έγραψε ένα χαρακτηριστικό σχόλιο στο Twitter: «Τελείωσα με την κλιματική αλλαγή, από εδώ και πέρα θα κάνω death metal»!

Δείτε την Γκρέτα Τούνμπεργκ σε death metal εκδοχή:

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024