
Ερυθρός Αστέρας – Πριμόρσκα 82-88
Κακό ξεκίνημα για τον Ερυθρό Αστέρα στις εγχώριες υποχρεώσεις του, καθώς ηττήθηκε με 88-82 από την Πριμόρσκα, στον προημιτελικό του Σούπερ Καπ της Αδριατικής λίγκας.
Μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της Euroleague με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (3/10, 21:00), ο Ερυθρός Αστέρας έπεσε θύμα έκπληξης γνωρίζοντας την ήττα (88-82) από την Κόπερ Πριμόρσκα και αποκλείστηκε στην ημιτελική φάση του Super Cup της Αδριατικής Λίγκας.
Η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς αποχαιρέτησε πρόωρα το Σούπερ Καπ της Αδριατικής λίγκας και προσγειώθηκε απότομα στην πραγματικότητα.
Πρώτος σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Νταβίντοβατς με 15 πόντους, με τον Γκιστ να είχε 12π., τον Μπάρον 10π. και τον Περπέρογλου να είχε 8 πόντους και 1 ριμπάουντ.
Από τους Σλοβένους και νικητές, πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιάγκοντιτς με 18 πόντους, ενώ στους 14π. σταμάτησε ο πρώην παίκτης των Κολοσσού Ρόδου και Ικάρου Καλλιθέας, Λανς Χάρις.
Τα δεκάλεπτα: 26-25, 41-46, 62-69, 82-88
- Υποκλοπές: Μετά τον «Νίξον» του Μαξίμου, ο Ντίλιαν έβαλε στο «κάδρο» και τον Φλωρίδη – Θύελλα αντιδράσεων από τα κόμματα
- Γήρας: Ολοένα και περισσότεροι Αμερικανοί το βιώνουν μόνοι
- Live ο τέταρτος τελικός: Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός
- Τροχαία: 24 συλλήψεις οδηγών σε ελέγχους σε όλη την Αττική – Υπό την επήρεια αλκοόλ οι 10
- Στην Αλεξανδρούπολη οι εργασίες για το πρώτο Παρατηρητήριο Δημογραφικού και το Περιφερειακό Σχέδιο Δράσης
- Πελέ: 6 εκατ. για τη φανέλα του από το πρώτο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 1958 – Ο θρύλος, ο Μαραντόνα και ο Μέσι




