Σε μια πρωτοβουλία εξοικείωσης των χρηστών επαγγελματικών οχημάτων με τον τρόπο λειτουργίας και τα πλεονεκτήματα των συστημάτων ασφαλείας των επαγγελματικών οχημάτων της η Mercedes-Benz Ελλάς, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου (10:00 -18:00) στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, εκδήλωση για την ασφάλεια με workshops και όπου θα δώσουν το παρών «σύσσωμη» η γκάμα των επαγγελματικών μοντέλων της γερμανικής φίρμας.

Στο «Safety Weekend» θα παραβρεθούν εξειδικευμένοι εκπαιδευτές της Daimler από τη Γερμανία που σε συνεργασία με τους καταρτισμένους ανθρώπους της Mercedes-Benz Ελλάς θα αναλάβουν να δείξουν στους επαγγελματίες οδηγούς και ιδιοκτήτες καθώς και στελέχη επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν επαγγελματικά οχήματα, στην πίστα των Μεγάρων, τις δυνατότητες των συστημάτων ασφαλείας των Actros και Sprinter.

Παράλληλα θα διοργανωθούν μικρά σεμινάρια –Let’sTalk Workshops– όπου οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτές της Mercedes-Benz θα εξηγήσουν με σύντομο και περιεκτικό τρόπο τη λειτουργία και θα συζητήσουν με το κοινό για τη χρησιμότητα των συστημάτων αυτών.

Επίσης όσοι παραβρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα δουν από κοντά τα μέλη της γκάμας των επαγγελματικών της γερμανικής φίρμας, από τα ελαφρύτερα επαγγελματικά όπως το Citan, έως τα βαρύτερα οχήματα όπως το Arocs. Το παρών θα δώσουν επίσης, το Actros Edition 1, η συλλεκτική έκδοση του  που κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό 400 οχημάτων, το Sprinter, η X-Class, το Vito, το Atego, το Actros καθώς και το Fuso Canter.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι όσοι το επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν τις X-Class, Vito, Sprinter και Citan σε προκαθορισμένη διαδρομή εκτός της πίστας των Μεγάρων.

Στο Safety Weekend θα κάνει επίσης την πρώτη του εμφάνιση στο ελληνικό κοινό το eVito, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό van της Mercedes-Benz το οποίο μάλιστα όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν να οδηγήσουν διαπιστώνοντας τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης.


Σύμβουλοι πωλήσεων όλων των κατηγοριών θα βρίσκονται στο χώρο έτοιμοι να λύσουν οποιαδήποτε απορία αλλά και να προτείνουν το κατάλληλο εργαλείο για κάθε επαγγελματία είτε πρόκειται για αγορά νέου οχήματος είτε πιστοποιημένου μεταχειρισμένου από το TruckStore αλλά και να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες After-Sales.

Όσοι επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες στο:  www.mercedes-benz.gr/safetyweekend

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο