Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκδήλωση της Mercedes-Benz για την ασφάλεια των επαγγελματικών οχημάτων στην πίστα των Μεγάρων

Εκδήλωση της Mercedes-Benz για την ασφάλεια των επαγγελματικών οχημάτων στην πίστα των Μεγάρων

Η Mercedes-Benz διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων εκδήλωση αφιερωμένη στα συστήματα ασφαλείας των επαγγελματικών της μοντέλων απευθυνόμενη σε όσους χρησιμοποιούν επαγγελματικά οχήματα και οι οποίοι θα έχουν επίσης να δουν από κοντά και να οδηγήσουν σε πανελλήνια πρώτη το ηλεκτροκίνητο eVito καθώς και άλλα μέλη της γκάμας των επαγγελματικών της γερμανικής φίρμας.

Σε μια πρωτοβουλία εξοικείωσης των χρηστών επαγγελματικών οχημάτων με τον τρόπο λειτουργίας και τα πλεονεκτήματα των συστημάτων ασφαλείας των επαγγελματικών οχημάτων της η Mercedes-Benz Ελλάς, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου (10:00 -18:00) στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, εκδήλωση για την ασφάλεια με workshops και όπου θα δώσουν το παρών «σύσσωμη» η γκάμα των επαγγελματικών μοντέλων της γερμανικής φίρμας.

Στο «Safety Weekend» θα παραβρεθούν εξειδικευμένοι εκπαιδευτές της Daimler από τη Γερμανία που σε συνεργασία με τους καταρτισμένους ανθρώπους της Mercedes-Benz Ελλάς θα αναλάβουν να δείξουν στους επαγγελματίες οδηγούς και ιδιοκτήτες καθώς και στελέχη επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν επαγγελματικά οχήματα, στην πίστα των Μεγάρων, τις δυνατότητες των συστημάτων ασφαλείας των Actros και Sprinter.

Παράλληλα θα διοργανωθούν μικρά σεμινάρια –Let’sTalk Workshops– όπου οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτές της Mercedes-Benz θα εξηγήσουν με σύντομο και περιεκτικό τρόπο τη λειτουργία και θα συζητήσουν με το κοινό για τη χρησιμότητα των συστημάτων αυτών.

Επίσης όσοι παραβρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα δουν από κοντά τα μέλη της γκάμας των επαγγελματικών της γερμανικής φίρμας, από τα ελαφρύτερα επαγγελματικά όπως το Citan, έως τα βαρύτερα οχήματα όπως το Arocs. Το παρών θα δώσουν επίσης, το Actros Edition 1, η συλλεκτική έκδοση του  που κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό 400 οχημάτων, το Sprinter, η X-Class, το Vito, το Atego, το Actros καθώς και το Fuso Canter.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι όσοι το επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν τις X-Class, Vito, Sprinter και Citan σε προκαθορισμένη διαδρομή εκτός της πίστας των Μεγάρων.

Στο Safety Weekend θα κάνει επίσης την πρώτη του εμφάνιση στο ελληνικό κοινό το eVito, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό van της Mercedes-Benz το οποίο μάλιστα όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν να οδηγήσουν διαπιστώνοντας τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης.


Σύμβουλοι πωλήσεων όλων των κατηγοριών θα βρίσκονται στο χώρο έτοιμοι να λύσουν οποιαδήποτε απορία αλλά και να προτείνουν το κατάλληλο εργαλείο για κάθε επαγγελματία είτε πρόκειται για αγορά νέου οχήματος είτε πιστοποιημένου μεταχειρισμένου από το TruckStore αλλά και να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες After-Sales.

Όσοι επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες στο:  www.mercedes-benz.gr/safetyweekend

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024