Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Φόνσου: «Αν είναι καλή η Καζαριάν, θα της ζητήσω συγγνώμη»

Άννα Φόνσου: «Αν είναι καλή η Καζαριάν, θα της ζητήσω συγγνώμη»

Η Άννα Φόνσου πήρε θέση για την Ειρήνη Καζαριάν και την νέα της προσπάθεια στο θέατρο

Η απόφαση της Ειρήνης Καζαριάν να πρωταγωνιστήσει στο θέατρο συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσει!

View this post on Instagram

Αποφασισμένη και δεν κάνει πίσω σαν υποστηρικτρια του #vforacause η αγαπημένη ηθοποιός Άννα Φόνσου! Σας ευχαριστούμε θερμά που συμμετέχετε στην προσπάθεια υπέρ των 4 παιδιών που οι ιστορίες τους συγκλόνισαν το πανελλήνιο •👇🏻 Μπορείτε να βρείτε όλα τα t-shirt στην σελίδα μας www.vforacause.com (link υπαρχει στην αρχική σελιδα) #vforacause #thereishope #greece #people #athens #thessaloniki #katerini #volos #larisa #paros #kalamata #ioannina #crete #kavala #salonika #skg #love #vforacauseheroes #great #actress #annafonsou #hellas #ηθοποιος

A post shared by VA® • ✌🏻️ (@vforvasili) on

Μετά τους Γιάννης Μπέζος , Χρυσούλα Διαβάτη  και τον Γίωργο Λιάγκα για το θέμα ρωτήθηκε και η Άννα Φόνσου. Η Άννα Φόνσου το 1997 ίδρυσε με δικό της κεφάλαιο το κοινωφελές ίδρυμα «Το σπίτι του Ηθοποιού» για τη φιλοξενία άπορων ηθοποιών, του οποίου αποτελεί ισόβια πρόεδρο. Κατά καιρούς ανεβάζει θεατρικές παραστάσεις τα έσοδα των οποίων διατίθενται επίσης στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Είναι υπέρ ή κατά να παίζουν νέα άτομα στο θέατρο δίχως σπουδές;

«Μετάνιωσα που ψήφισα να καταργηθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, πρέπει να επανέλθει. Το κάναμε με την προϋπόθεση να έχουν τελειώσει μια σχολή. Δεν έχω αντίρρηση να βγει αυτή η κοπέλα, αλλά να ξέρει τι είναι ο Ίψεν. Εκτός αν ο σκηνοθέτης έχει μια άποψη ότι το «Κουκλόσπιτο» πρέπει να παίζεται από μια κούκλα γυναίκα.»

https://www.instagram.com/p/B2zRj2HofGz/

Θα δει την πολυσυζητημένη παράσταση:

«Δεν ξέρω, θα το δω. Τις βλέπω όλες τις παραστάσεις. Δεν κάθομαι να λέω έτσι. Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο στο θέατρο, θέλει και γνώσεις. Νομίζω και αυτή και ο Αγγελόπουλος πρέπει να πάνε στη σχολή γιατί τους χρειαζόμαστε, αρκεί να έχουν ταλέντο και γνώσεις. Αν δεν ξέρεις ποιος είναι ο Ίψεν, ποια εποχή ήταν, τι πολιτική κατάσταση είχε στην πατρίδα του, δεν μπορείς να το παίξεις.Αν είναι καλή η Καζαριάν, θα βγω να της ζητήσω συγγνώμη».

Δείτε την συνέντευξη εδώ:

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024