Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άννα-Μαρία Βέλλη : Οργισμένη για τον... «Ίψεν»

Άννα-Μαρία Βέλλη : Οργισμένη για τον… «Ίψεν»

Έξαλλη έγινε η Άννα-Μαρία Βέλλη με σχόλια που έγιναν αναφορικά με την συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Κούκλες», ένα έργο γραμμένο από τον Ίψεν.

Τον σχολιασμό της Ειρήνης Καζαριάν, μοντέλου που θα συμμετάσχει στην παράσταση «Κούκλες» του Ίψεν, έπεται η κριτική για την συμμετοχή της Άννας – Μαρίας Βέλλη στην ίδια θεατρική παράσταση.

Η Άννα-Μαρία Βέλλη είναι γνωστή στο κοινό ως ραδιοφωνική παραγωγός αλλά και ως YouTuber και τώρα αποφάσισε, όπως φαίνεται, να κάνει μία στροφή στην καριέρα της, δοκιμάζοντας τις υποκριτικές της ικανότητες στον Ίψεν.

Με την προβολή του θέματος σε καθημερινή πρωινή εκπομπή, οι δημοσιογράφοι της εκπομπής σχολίασαν τόσο την συμμετοχή της Ειρήνης Καζαριάν, μοντέλου και νικήτρια του πρώτου κύκλου του GNTM, όσο και εκείνη της Άννας-Μαρίας Βέλλη στην θεατρική παράσταση του έργου του Ίψεν.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Άννα – Μαρία Βέλλη απάντησε με ένα μακροσκελές αιχμηρό μήνυμα στα σχόλια που ακούστηκαν, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η οργισμένη απάντηση της Άννας-Μαρίας Βέλλη

Στην οργισμένη απάντηση της, η Άννα-Μαρία Βέλλη έκανε λόγο για ειρωνικά σχόλια εκ μέρους των σχολιαστών της ενώ δεν δίστασε να πραγματοποιήσει μία συνοπτική ανάλυση του έργου της θεατρικής παράστασης.

«Κύριε Καβατζίκη και λοιποί. Με αφορμή τα πρόσφατα σχόλια σας για το πρόσωπό μου και επειδή με σθένος σας παρακολούθησα να προσπαθείτε να υπερασπίσετε την τιμή του Χένρικ Ίψεν, ισχυριζόμενος πως έχετε διαβάσει και γνωρίζετε το έργο του επιτρέψτε μου να θεωρώ πως το «διαβάζω» ένα έργο δεν σημαίνει πως το κατανοώ αυτομάτως» δήλωσε η Άννα-Μαρία Βέλλη.

«Θα φρεσκάρω τη μνήμη σας και συνοπτικά θα σας πω πως στο κουκλόσπιτο του Ίψεν – πάνω στο οποίο είναι βασισμένο το έργο «Κούκλες» στο οποίο συμμετέχω – ο Τόρβαλντ Χέλμερ είναι μία πατριαρχική φιγούρα που χειραγωγεί τη σύζυγό του Νόρα, αποτρέποντας την από να δοκιμαστεί στη ζωή, να αποτύχει και να πράξει αυτοβούλως κάνοντας την «κούκλα» στο «κουκλόσπιτο» του» πρόσθεσε.

«Και αναρωτιέμαι δικαίως, τι ακριβώς από τα ειρωνικά σας σχόλια σχετικά με το πτυχίο μου της υποκριτικής ή τα «αυτό το κοριτσάκι δεν μπορούσε να το προστατεύσει κάποιο, γιατί δεν έμενε στο μόντελινγκ και ήθελε να καταπιαστεί με Ίψεν» και άλλα πολλά που είπατε, θεωρείται πως σας διαχωρίζει από τον πατριαρχικής μορφής ήρωα του Ίψεν;

Κοιτάξτε που τελικά θα μπορούσατε κάλλιστα να ερμηνεύσετε και εσείς Ίψεν και χωρίς πτυχίο ηθοποιού!!! Με εκτίμηση, Άννα Μαρία (ένας απλός άνθρωπος που δεν τον καθορίζει το επάγγελμά του)» κατέληξε η Άννα-Μαρία Βέλλη.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024