Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκρέιβς: Nα περάσουμε την Μονπελιέ

Γκρέιβς: Nα περάσουμε την Μονπελιέ

Η φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε στο «10» για την αναμέτρηση της ομάδας της στην προκριματική φάση της Ευρωλίγκας, για την ίδια και την δουλειά που γίνεται στις Ερυθρόλευκες

Είναι νέο πρόσωπο στον Ολυμπιακό και παρότι είναι κατι παραπάνω από 20 μέρες στην χώρα μας, δείχνει ότι αντιλαμβάνεται απόλυτα τι προσδοκά η ομάδα του Πειραιά για την φετινή σεζόν.

Ο λόγος για την Μπασάρα Γκρέιβς, η οποία μίλησε στο «10» για όσα ζει όλο αυτό το διάστημα στην χώρα μας, τους στόχους της με τις αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας και εννοείται την κόντρα με την Μονπελιέ στις 25 Σεπτεμβρίου στην Χαλκίδα, για την προκριματική φάση της Ευρωλίγκας.

Αρχικά λοιπόν, η Αμερικανίδα φόργουορντ/σέντερ, σχολίασε για τη νέα πρόκληση της καριέρας της ότι: «Είμαι ενθουσιασμένη και έτοιμη να προσφέρω τα πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, παρότι είμαι λίγες μέρες και προσπαθώ ακόμα να εγκλιματιστώ. Γνωρίζω ότι έχουμε δουλειά για το παιχνίδι με την Μονπελιέ αλλά σκοπός μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι με την μέρα και να είμαστε έτοιμες για το μεγάλο παιχνίδι στην Χαλκίδα!».

Για το πώς βλέπει τις πρώτες μέρες την στην Ελλάδα και την οικογένεια του Ολυμπιακού, η Γκρέιβς είπε: «Ήρθα εδώ για να κατακτήσω τίτλους με τον Ολυμπιακό. Επέλεξα να έρθω σε μία ομάδα που της αρέσει να κερδίζει και ειλικρινά ήθελα πολύ να βρίσκομαι σε ένα σύνολο νικητών. Εξάλλου και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήρθα σε αυτήν την ομάδα. Θέλω να κερδίζω και να κατακτώ τίτλος. Οσο για μένα; Θα ήθελα πολύ να βελτιωθώ μέσα από το πρόγραμμα του Ολυμπιακού να βάλω τα δυνατά μου για αυτήν την ομάδα για να εκπληρώσει τους στόχους της. Θέλουμε να πετύχουμε στην Ευρώπη όπου και αν αγωνιστούμε, όμως προέχει η αναμέτρηση με την Μονπελιέ. Θέλουμε πολύ να περάσουμε στην Ευρωλίγκα».

Παράλληλα, ερωτώμενη για το ματς με την Μονπελιέ η Γκρέιβς ήταν ξεκάθαρη και τόνισε στο «10» πως: «Κάθε μέρα βελτιωνόμαστε και θεωρώ έχουμε καλύψει αρκετό από το… χαμένο έδαφος. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμες για αυτό το ματς. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό σε τέτοια παιχνίδια για να μπορέσεις στο τέλος να τα καταφέρεις. Να έχεις 100% συγκέντρωση. Είναι δύο ματς και πρέπει να παλέψουμε με όλη μας την ενέργεια για την πρόκρισή. Το θέλουμε πολύ όλοι μας» για να συνεχίσει αναφορικά με την ίδια και τι πρέπει ο κόσμος να περιμένει από αυτήν: « Σίγουρα είμαι μία αθλήτρια που δεν νιώθει τον… φόβο μέσα της. Θα δει από μένα πολλά ριμπάουντ, να δίνω ότι έχω και δεν έχω για τον Ολυμπιακό και πάντα το 100% μου».

Κλείνοντας την ρωτήσαμε τις εντυπώσεις της από την Ελλάδα αν και δεν έχει προλάβει από μεριά της να δει και πολλά, αφού λιώνει στις προπονήσεις με τον Γιώργο Παντελάκη ενόψει Μονπελιέ. Η Γκρέιβς είπε: «Είναι μία πανέμορφη χώρα. Τα πάντα είναι όμορφα εδώ, δεν έχω πάει σε πολλά μέρη, αλλά θα προσπαθήσω όταν έχω τον ελεύθερο χρόνο να γνωρίσω ότι παραπάνω μπορώ».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024