Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποια ζώδια επηρεάζονται από την φθινοπωρινή ισημερία;

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την φθινοπωρινή ισημερία;

Καθώς ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό επιζητούμε με κάθε τρόπο την ισορροπία και την αρμονία

Δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί ζητούμενο της Δευτέρα 23/9 καθώς ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό, σηματοδοτώντας την φθινοπωρινή Ισημερία, όπου η ημέρα έχει ακριβώς την ίδια διάρκεια με τη νύχτα, με τη δεύτερη σταδιακά να μεγαλώνει, (τι άλλο;) η ισορροπία και η αρμονία στις σχέσεις στα περιβάλλοντα που κινούμαστε.

Καλούμαστε να προσπαθήσουμε περισσότερο με αγαπημένους, φίλους και συνεργάτες για να επιλύσουμε τυχόν προβλήματα, βάζοντας στην άκρη το εγώ για χάρη του κοινού καλού σε σπίτι και δουλειά, και υποχωρώντας όποτε βλέπουμε το σχοινί να τεντώνεται επικίνδυνα, έτσι ώστε να μειωθούν οι εντάσεις.

Απλά προσέξτε στην προσπάθειά σας να συμβιβάσετε τα πράγματα και να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με τους άλλους, να μην περάσετε στο άλλο άκρο, και γίνετε τόσο υποχωρητικοί, που να καταπιέζετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Αυτό δεν οδηγεί πουθενά και θα σας δημιουργήσει νέα προβλήματα.

Άλλωστε κι ο Ζυγός μας ζητά να βρούμε πρώτα την ισορροπία μέσα μας και στη συνέχεια με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας.

Περισσότερο επηρεάζονται οι Ζυγοί οι οποίοι μετά από ένα διάστημα που δοκιμάστηκαν αρκετά σε επίπεδο σχέσεων θα έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν την πολυπόθητη ηρεμία, που τόσο αναζητούν και να βάλουν σε νέα βάση την προσωπική τους ζωή.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ενίοτε χρειάζεται να ρίχνετε νερό στο κρασί σας προκειμένου να γεφυρωθούν διαφορές και να βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τους άλλους.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις  βελτιώνονται, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε και οικονομικά τυχερά.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024