Δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί ζητούμενο της Δευτέρα 23/9 καθώς ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό, σηματοδοτώντας την φθινοπωρινή Ισημερία, όπου η ημέρα έχει ακριβώς την ίδια διάρκεια με τη νύχτα, με τη δεύτερη σταδιακά να μεγαλώνει, (τι άλλο;) η ισορροπία και η αρμονία στις σχέσεις στα περιβάλλοντα που κινούμαστε.

Καλούμαστε να προσπαθήσουμε περισσότερο με αγαπημένους, φίλους και συνεργάτες για να επιλύσουμε τυχόν προβλήματα, βάζοντας στην άκρη το εγώ για χάρη του κοινού καλού σε σπίτι και δουλειά, και υποχωρώντας όποτε βλέπουμε το σχοινί να τεντώνεται επικίνδυνα, έτσι ώστε να μειωθούν οι εντάσεις.

Απλά προσέξτε στην προσπάθειά σας να συμβιβάσετε τα πράγματα και να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με τους άλλους, να μην περάσετε στο άλλο άκρο, και γίνετε τόσο υποχωρητικοί, που να καταπιέζετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Αυτό δεν οδηγεί πουθενά και θα σας δημιουργήσει νέα προβλήματα.

Άλλωστε κι ο Ζυγός μας ζητά να βρούμε πρώτα την ισορροπία μέσα μας και στη συνέχεια με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας.

Περισσότερο επηρεάζονται οι Ζυγοί οι οποίοι μετά από ένα διάστημα που δοκιμάστηκαν αρκετά σε επίπεδο σχέσεων θα έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν την πολυπόθητη ηρεμία, που τόσο αναζητούν και να βάλουν σε νέα βάση την προσωπική τους ζωή.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ενίοτε χρειάζεται να ρίχνετε νερό στο κρασί σας προκειμένου να γεφυρωθούν διαφορές και να βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τους άλλους.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις  βελτιώνονται, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε και οικονομικά τυχερά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr