Θλάση ο Μακέντα – νοκ άουτ για 2-3 εβδομάδες
Ο Ιταλός επιθετικός υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού και θα μείνει στα… πιτς για 2-3 εβδομάδες – Θλάση και ο Σέχου!
Τις υπηρεσίες του Φεντερίκο Μακέντα για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες θα στερηθεί ο Γιώργος Δώνης, καθώς ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο 28χρονος επιθετικός θα χάσει τα παιχνίδια με Πανιώνιο (εκτός 29/9) και Ξάνθη (εντός 5/10), για την 5η και 6η αγωνιστική αντίστοιχα και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 7η αγωνιστική.
Ο Ιταλός επιθετικός δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δώνης, καθώς ο Σέχου υπέστη θλάση βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 3 εβδομάδες.
Από την προπόνηση της Δευτέρας απουσίασε επίσης ο Μαυρομμάτης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Νούνες και Φάουστο. Οι Σένκεφελντ, Μολό προπονήθηκαν μόνο στο γυμναστήριο, ενώ από εκεί και πέρα, όσοι έπαιξαν πάνω από 45 λεπτά στο χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν αποφόρτιση, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις τακτικής, παιχνίδι κατοχής και τελειώματα.
- Ρόκετς – Πέλικανς 119-110: Σπουδαία νίκη και ματς-ορόσημο για τον Ντουράντ (vids)
- Παναθηναϊκός: Έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο στο Κορωπί μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ
- ΑΕΚ: Καρέ τερμάτων μετά από 25χρόνια – Ο Γιόβιτς έγραψε ιστορία κόντρα στον Παναθηναϊκό (pics, vids)
- Libertadores και Μέσι στο ίδιο όνειρο της Ίντερ Μαϊάμι για το 2026
- Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-1: Σοκ για τους Καταλανούς και «φωτιά» στη La Liga! (vid)
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Ρωσία: Θαμμένες κάτω από το χιόνι ολόκληρες γειτονιές – Σκάβουν τούνελ για να φτάσουν στα σπίτια τους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-110-134x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)

































![Ρωσία: Θαμμένες κάτω από το χιόνι ολόκληρες γειτονιές – Σκάβουν τούνελ για να φτάσουν στα σπίτια τους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-110-315x220.jpg)





































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442