Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τελευταία ευκαιρία για Αναστασίου

Τελευταία ευκαιρία για Αναστασίου

Παράταση παίρνει ο Αναστασίου, αλλά πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Ή κερδίζει τον Παναιτωλικό και προχωράει Κυριακή με Κυριακή ή αποχωρεί, παρά την στήριξη παικτών και Αγγελόπουλου.

Σας είχαμε ενημερώσει πριν το παιχνίδι της Τρίπολης ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ατρόμητο πως είναι ένα από τα τελευταία κανονάκια για τους δύο προπονητές. Είχαν ξεκινήσει χωρίς νίκη και η υπομονή στις δύο ομάδες, οι οποίες κάθε χρόνο στοχεύουν στην Ευρώπη, έχει αρχίσει να εξαντλείται.

Η κλεψύδρα είχε γυρίσει ανάποδα, αφού στην Ελλάδα δεν το έχουν δύσκολο οι σύλλογοι να αλλάξουν τον προπονητή τους. Και για τον Γιάννη Αναστασίου τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα από το απόγευμα του Σαββάτου. Και έλαβαν το μήνυμα και στη διοίκηση, ακούγοντας τον κόσμο να τον αποδοκιμάζει και κάποιους μάλιστα να του λένε βαριά… γαλλικά.

Αν παιζόταν στο στοίχημα η αποχώρηση του επόμενου προπονητή της Super League, o Αναστασίου θα ήταν αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο φαβορί. Στον Αναστασίου δε χρεώνουν τα άσχημα αποτελέσματα, αυτά μπορεί να έρθουν ακόμα και αν η ομάδα είναι καλή. Χρεώνουν το γεγονός πως το σύνολο δεν παρουσιάζει την παραμικρή βελτίωση. Αντίθετα, στο ματς με τον Αστέρα ήταν χειρότερος από κάθε άλλη φορά.

Αντί για βήματα μπροστά, η περιστεριώτικη ομάδα κάνει βήματα προς τα πίσω. Και θα ψάχνει να βρει τους βαθμούς που χρειάζεται και δε θα τους βρίσκει. Το κρίσιμο ραντεβού με τον Σπανό είναι σήμερα κι εκεί ο πρόεδρος του Ατρόμητου αναμένεται να του δώσει τελεσίγραφο.

Ή κερδίζει τον Παναιτωλικό ή δεν μπορούν να συνεχίσουν άλλο μαζί. Αν το κάνει θα προχωράει και θα πηγαίνει για λίγο καιρό αγώνα με τον αγώνα. Θα κρίνεται κάθε Κυριακή, μέχρι να βάλει την ομάδα σε έναν δρόμο που θα του επιτρέψει να ανασάνει.

Αν δεν έρθει ούτε τώρα η πρώτη νίκη, τότε πιθανότατα το Σαββατοκύριακο να αδειάσει ο πάγκος και να ετοιμάζεται ο… επόμενος. Μη βιάζεστε, θα τον μάθετε όταν πρέπει.

Και κάτι τελευταίο για τον Αναστασίου. Μπορεί να μην έχει κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου, αλλά έχει κερδίσει αυτή των παικτών και του Αγγελόπουλου. Όσοι, μάλιστα, γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο Περιστέρι, επιμένουν πως ο Αγγελόπουλος και οι παίκτες τον κράτησαν και έχει ακόμα μία ευκαιρία.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024