Με εξώδικη επιστολή του με ημερομηνία 10 Σεπτεμβρίου 2019, ο Διευθυντής του Ιεροσπουδαστηρίου Κομοτηνής Αχμέτ Ουζέιρ διαμαρτύρεται για το περιεχόμενο του δημοσιεύματος με τίτλο «Τι γύρευε ο ψευδομουφτής Σερίφ στο Ιεροσπουδαστήριο Κομοτηνής;«. Δυστυχώς όμως, αποφεύγει να μιλήσει για την «ταμπακέρα».

Ο κ. Ουζέιρ αναφέρει ότι η επίμαχη εκδήλωση δεν έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Ιεροσπουδαστηρίου, αλλά στο Μουσουλμανικό Οικοτροφείο «Χαιριγέ». Αναρωτιέται κάποιος αν το οικοτροφείο, που φέρει την… ίδια ονομασία με το Ιεροσπουδαστήριο, εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ανάγκες στέγασης των μαθητών και αν υπάγεται στις εγκαταστάσεις αυτού ή όχι, καθώς και ποιος επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτές;

Επιπλέον, παραδέχεται την παρουσία του ψευδομουφτή Σερίφ στην εκδήλωση. Ισχυρίζεται δε ότι δεν προσκάλεσε ο ίδιος τον κ. Σερίφ, τον οποίο πάντως αποκαλεί «Πρόεδρο της Συμβουλευτικής Επιτροπής Δ. Θράκης». Το ερώτημα που ανακύπτει είναι με ποια δικαιολογία ένας κύριος που δεν αναγνωρίζει η ελληνική Πολιτεία εισέρχεται στις προαναφερθείσες εγκαταστάσεις.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τον ρόλο του κ. Ουζέιρ στην κατάληψη, δεν απαντά τίποτα για το μέχρι σήμερα «γκρίζο καθεστώς» της συγγραφής των βιβλίων των Θρησκευτικών.

Δεδομένων των προαναφερθέντων, επιμένουμε στην ακρίβεια του ρεπορτάζ, που έχει επίσης αποτυπωθεί στον τοπικό Τύπο της Θράκης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο