«Εμείς δεν θα μπούμε σε αυτή τη συζήτηση και τη λογική για σκευωρίες ή σκάνδαλα, την οποία θεωρούμε παραπλανητική. Εμείς θα καταθέσουμε ουσιαστικές προτάσεις για το τι πρέπει να γίνει γενικότερα στη χώρα» σχολίασε ο Μιχάλης Κριθαρίδης, εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, για την υπόθεση Novartis μιλώντας στο One Channel.

«Θα προτείνουμε ένα σώμα δίωξης πολιτικού και μεγαλοεπιχειρηματικού κεφαλαίου το οποίο θα λειτουργεί ανεξάρτητα, έξω από τη Βουλή και τα πολιτικά τερτίπια» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25.

Για την άνοδο που καταγράφει το κόμμα του στις δημοσκοπήσεις, υποστήριξε πως «συμμερίζομαι την αισιοδοξία που καταγράφεται στα ευρήματα. Ωστόσο εμείς συνεχίζουμε να μην πιστεύουμε τις δημοσκοπήσεις. Εμείς πιστεύουμε στον κόσμο που συναντάμε στο δρόμο και στις γειτονίες. Ο κόσμος που έχει ξαναβρεί το χαμόγελό του με θέματα που έχουμε αναδείξει μέσα κι έξω από τη Βουλή και που θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε».

Κρίνοντας το έργο της κυβέρνησης, επεσήμανε πως «υπάρχουν κάποια ελάχιστα θετικά, όπως οι 120 δόσεις. Όμως τα ελάχιστα θετικά δεν μπορούν παρά να είναι οι εξαιρέσεις σε έναν κυνικό κανόνα, ο οποίος είναι η συνέχιση της λιτότητας και των πρωτογενών πλεονασμάτων που αφαιμάζουν την κοινωνία.»

«Περιμένουμε να δούμε τον προϋπολογισμό και το Μεσοπρόθεσμο που θα φέρει η κυβέρνηση» είπε και πρόσθεσε πως «ενώ είναι σε εξέλιξη σε όλο τον κόσμο μια υφεσιακή διαδικασία, που χτυπάει την πόρτα της Ευρώπης και νομοτελειακά της Ελλάδας, ο κ. Μητσοτάκης παραμένει υποδειγματικός κρατούμενος των Βρυξελλών και της τρόικα. Πέταξε ήδη κάτω την ασπίδα για το πλεόνασμα 3,5%».

Σημείωσε πως «μιλάμε όλοι συνεχώς για το 2015, ωστόσο είναι μια τακτική που δεν έφτασε στο τέλος της» ενώ ερωτηθείς με ποιο κόμμα βρίσκονται πιο κοντά, απάντησε «ενδεχομένως με το ΚΚΕ λόγω της αντιμνημονιακής του ρητορικής».

Πηγή: Onetv.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο