Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πρόβλεψη του Πετράκη για το ΠΑΟΚ - Άρης

Η πρόβλεψη του Πετράκη για το ΠΑΟΚ – Άρης

Για το επικείμενο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης (22/9, 18:30) μίλησε ο προπονητής Γιάννης Πετράκης τονίζοντας πως ο «Δικέφαλος» έχει προβάδισμα εναντίον των «κίτρινων»

Η Θεσσαλονίκη προετοιμάζεται για ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη στην Τούμπα (22/9, 18:30). Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, μίλησε για το επικείμενο ντέρμπι του Βορρά, τονίζοντας που οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν ένα θεωρητικό προβάδισμα.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως ο Άρης είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα και ο ΠΑΟΚ καλείται να αποδείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πως όντως έχει το προβάδισμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στο « Metropolis 95.5 FM»:

Για το πού θα κριθεί το ΠΑΟΚ-Αρης: «Σε ένα παιχνίδι οι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τη διαμόρφωση του αποτελέσματος είναι πολλοί. Για μένα δεν υπάρχουν παιχνίδια ενός ή δύο παικτών αλλά με τη συνολική λειτουργία της ομάδας και τις συνθήκες που θα δημιουργήσει για να αξιοποιήσει ή να αποτρέψει την ικανότητα κάποιου παίκτη.

Με το να κάνουμε προσέγγιση με βάση τα ατομικά χαρακτηριστικά κάποιων παικτών νομίζω ότι χάνουμε την ουσία του πράγματος».

Σε ποιον από τους Βαρέλα-Κρέσπο θα ανέθετε τη φύλαξη του Ιντέγε: «Νομίζω ότι αυτοί οι τρόποι προσέγγισης των παιχνιδιών έχουν τελειώσει. Στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και σε αυτό το επίπεδο όλες οι ομάδες παίζουν άμυνα ζώνης.

Πρέπει οι αμυντικοί να μάθουν να αντιμετωπίζουν παίκτες με πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά γι’ αυτό παίζουν και σε υψηλότερο επίπεδο. Γιατί μπορούν να δώσουν λύσεις σε διαφορετικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σε κάθε παιχνίδι. Δηλαδή αν δεν παίζει κάποιος συγκεκριμένος παίκτης, θα άλλαζε αμυντικό δίδυμο ο ΠΑΟΚ, ο Αρης ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα;».

Ποιους ποδοσφαιριστές από ΠΑΟΚ και Αρη θεωρεί τους πιο επικίνδυνους: «Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες έχουν πολύ υψηλού επιπέδου παίκτες στην επίθεση που ανά πάσα στιγμή μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στον αντίπαλο. Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν ο Άκπομ, ο Πέλκας, ο Μπίσεσβαρ, ο Λημνιός κι άλλοι. Ο Αρης έχει τον Ντιγκινί, τον Φετφατζίδη, τον Λάρσον, τον Γκάμα, τον Μαρτίνες.

Όλοι τους είναι παίκτες ποιότητας και μπορούν με μία ενέργεια να γείρουν τη “ζυγαριά” προς τη μία μεριά. Σε όλα αυτά τα ντέρμπι, η εκτίμησή μου είναι ότι ακόμα και να υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, μεγάλη σημασία παίζει η στιγμή, η ένταση του παιχνιδιού, το πάθος και σε πολύ μεγάλο βαθμό η συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση και στα 90 λεπτά του αγώνα».

Για το ποια ομάδα θεωρεί φαβορί για τη νίκη: «Για μένα τις περισσότερες πιθανότητες έχει ο ΠΑΟΚ γιατί έχει πιο ποιοτικό ρόστερ από του Αρη. Έχει και ένα σύνολο που έχει το μέταλλο της μεγάλης ομάδας. Όλα αυτά στη θεωρία. Υπάρχει όμως και η πράξη που πολλές φορές δε συμβαδίζει με τη θεωρία».

Αν ήταν πρόεδρος στον Άρη, θα κρατούσε τον υπηρεσιακό Τόλη Τερζή σε περίπτωση νίκης στην Τούμπα: «Ναι, θα τον κρατούσα».

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024