Στάχτη 96.000 στρέμματα πρασίνου σε 9 μήνες
Μια έκταση πρασίνου ίση με το νησί της Σαλαμίνας ή τη Σκόπελο έχει απολέσει από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα η Ελλάδα εξαιτίας των πυρκαγιών.
Μια έκταση πρασίνου ίση με το νησί της Σαλαμίνας ή τη Σκόπελο έχει απολέσει από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα η Ελλάδα εξαιτίας των πυρκαγιών.
Από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2019 στη χώρα μας κάηκαν τουλάχιστον 96.100 στρέμματα γης, εκ των οποίων τα 14.400 ήταν κωνοφόρα δάση.
Τα στοιχεία που συνέλεξε το Κέντρο δορυφορικής παρακολούθησης φυσικών καταστροφών Beyond του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών κατά τη διάρκεια αυτού του εννεαμήνου είναι εντυπωσιακά: οι Νομοί Εύβοιας και Βοιωτίας ήταν οι περιοχές όπου οι πυρκαγιές είχαν τη μεγαλύτερη συχνότητα εκδήλωσης.
Πηγή: onetv.gr
- Ο Τραμπ ζητά βοήθεια από την Κίνα και πιέζει το ΝΑΤΟ να συμμετάσχει στο άνοιγμα του Ορμούζ
- Η κυβέρνηση του Ιράν ανακοίνωσε αύξηση 60% στον κατώτατο μισθό
- Γαλλία: Στον δεύτερο γύρο θα κριθεί η έκβαση των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις
- Ιράν: Δεν θα συμμετέχει η Γερμανία σε επιχείρηση στα Στενά του Ορμούζ, ξεκαθαρίζει ο Βάντεφουλ
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νομιμοποιούνται υπόγεια… με θέα
- Πρέβεζα: 51χρονος αστυνομικός πέθανε εν ώρα υπηρεσίας
