Ο κατήφορος για την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου δεν έχει σταματημό. Και οι επιλογές της διοίκησης της ΕΠΟ σε κάθε επίπεδο φέρνουν πλέον την Ελλάδα στην πλήρη ανυποληψία και στη χειρότερη θέση που έχει βρεθεί ποτέ στo ranking της FIFA.
Η ήττα από τη Φιλανδία και η ισοπαλία με το Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του EURO 2020 έφεραν ακόμα πιο κάτω την Ελλάδα. Συγκεκριμένα η «γαλανόλευκη» έχασε ακόμα έξι θέσεις και πλέον βρίσκεται στην 60η θέση του ταμπλό. Κάτω από χώρες όπως το Μάλι, το Κονγκό και μόλις μια θέση πιο ψηλά από την Μπουρκίνα Φάσο.
Η αμέσως προηγούμενη χειρότερη θέση στην οποία είχε βρεθεί η Ελλάδα ήταν η 57η κι αυτό συνέβη πριν από περίπου 20 χρόνια. Συγκεκριμένα, το μακρινό 2001. Έκτοτε η πορεία της ήταν συνεχώς ανοδική, μέχρι να αναλάβουν τις τύχες της ομοσπονδίας οι νυν διοικούντες. Και να πηγαίνει η χώρα μας από το κακό στο χειρότερο, με αποτέλεσμα να φτάσει στο ιστορικό χαμηλό, που καταγράφεται σήμερα.
Η κορυφή, πάντως, του ranking παρέμεινε αμετάβλητη, με το Βέλγιο να παραμένει εκεί. Στην δεύτερη θέση ανέβηκε η Γαλλία, με την Βραζιλία να πέφτει τρίτη, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Αγγλία και Πορτογαλία.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και ήταν εμφανές το πόσο χαρούμενος ήταν που αγωνίστηκε μετά από τόσο καιρό νιώθοντας καλά το κορμί του.