Στην πρώτη σκηνή της ταινίας Star Wars: A New Hope, είδαμε για πρώτη φορά με λεπτομέρειες το Imperial Star Destroyer. Τώρα, οι φανατικοί θαυμαστές των Star Wars έχουν τη δυνατότητα να το κατασκευάσουν μόνοι τους…

Η δανέζικη εταιρεία παιχνιδιών LEGO παρουσίασε το καινούριο σετ, το οποίο από σήμερα, 18 Σεπτεμβρίου θα είναι διαθέσιμο στα VIP μέλη της LEGO: 4.784 κυβάκια, περιστρεφόμενα πυροβόλα, δίσκος ραντάρ με δυνατότητα κλίσης, τεράστιες εξατμίσεις στο οπίσθιο μέρος.

Το νέο σετ Imperial Star Destroyer συνοδεύεται επίσης και με μια υπό κλίμακα εκδοχή του Tantine IV, με το οποίο η πριγκίπισσα Λέια προσπάθησε να διαφύγει με τα σχέδια για το «Death Star». Το Tantine IV μπορεί να συναρμολογηθεί ξεχωριστά και να προσαρμοστεί στο κάτω μέρος του Imperial Star Destroyer.

Δείτε ακόμα – Η σκηνή από το νέο Star Wars έχει ήδη τρελάνει τους φανς!

Το καινούριο σετ έρχεται να συμβάλει στους εορτασμούς για την εικοσαετή πλέον συνεργασία της δανέζικης εταιρείας με το franchise των ταινιών Star Wars και περιλαμβάνει βάση καθώς και δύο μικρές φιγούρες της Αυτοκρατορίας από τον Πόλεμο των Άστρων.

Δείτε ακόμη – Καλωσορίσατε στο νέο ξενοδοχείο των Star Wars

Ολοκληρωμένο, το Imperial Star Destroyer έχει διαστάσεις 44 εκατοστά ύψος, 110 εκατοστά μήκος και 66 εκατοστά πλάτος. Είναι το μεγαλύτερο προς το παρόν σετ της LEGO με θέμα τα Star Wars, αν εξαιρέσει κανείς το πελώριο Falcon της Χιλιετίας που αποτελείτο από 7.541 κυβάκια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο