Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλωσορίσατε στο νέο ξενοδοχείο των Star Wars

Καλωσορίσατε στο νέο ξενοδοχείο των Star Wars

Στο νέο Star Wars ξενοδοχείο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία για ένα τριήμερο να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία ενός πολέμου των άστρων...

Καινούριες λεπτομέρειες για το ξενοδοχείο, Star Wars: Galactic Cruiser, έφερε στο φως της δημοσιότητας η Disney.

Τα σχέδια δείχνουν ένα ξενοδοχείο, μέσα στο οποίο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την απόλυτη Star Wars εμπειρία, στο Walt Disney World Resort στη Φλόριντα.

Οι επισκέπτες, όπως αναφέρει το ΑΠΕ θα μπορούν να «μπαρκάρουν» στο διαστημόπλοιο Halcyon για μια Star Wars εμπειρία τριών ημερών με δύο διανυκτερεύσεις, ενώ δεν θα υπάρχει επιλογή μεγαλύτερης ή μικρότερης διαμονής.

Δείτε ακόμα – Η σκηνή από το νέο Star Wars έχει ήδη τρελάνει τους φανς!

Μέσα σε αυτή τις τρεις μέρες ο Πόλεμος των Άστρων αποκτά σάρκα και οστά, καθώς οι επισκέπτες μπορούν να δουν μία ζωντανή επίθεση της First Order και του Kylo Ren στο Halcyon, ενώ για μια ακόμα πιο ρεαλιστική εμπειρία,  το νέο Star Wars ξενοδοχείο διαθέτει αντί για παράθυρα οθόνες που δίνουν την εντύπωση ότι ο «επιβάτης» βρίσκεται στο διάστημα.

https://www.instagram.com/p/B17nXUJATRm/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Star Wars περιπέτεια ξεκινά με το που φτάνει κανείς στον τερματικό σταθμό του δια-γαλαξιακού διαστημοπλοίου στο World Disney World, για check in.

Ο επισκέπτης επιβιβάζεται σε άκατο για μεταφορά του στο διάστημα, η οποία «αγκυροβολεί» στο Halcyon. Η μπουκαπόρτα ανοίγει, οι επισκέπτες πατούν το πόδι τους στο «κατάστρωμα» και το ταξίδι τους αρχίζει.

Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν εκπαίδευση για μονομαχίες με φωτόσπαθα και επίσκεψη στη «γέφυρα» του διαστημόπλοιου για να μάθουν τα πάντα για τη λειτουργία του και το πώς να χειρίζονται τα συστήματά του.

Δείτε ακόμα – To ξενοδοχείο που κάθε fan του Game Of Thrones θα λατρέψει!

Μέχρι στιγμής, δεν έχει οριστεί ημερομηνία εγκαινίων για το νέο Star Wars ξενοδοχείο, ενώ οι εκτιμήσεις για το κόστος διαμονής δίνουν και παίρνουν.

Φήμες κάνουν λόγο για 1.400 δολάρια κατ’ άτομο για το τριήμερο, αν και κάποιες ανεβάζουν το κόστος στα 3.300 δολάρια. Μια καμπίνα που μπορεί να φιλοξενήσει μια παρέα πέντε ατόμων κοστολογείται περί τα 7.200 δολάρια, ωστόσο οι φανατικοί των Stars Wars σε κάθε περίπτωση, μάλλον θα πρέπει να αρχίσουν να κάνουν από τώρα οικονομίες…

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024