Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To ξενοδοχείο που κάθε fan του Game Of Thrones θα λατρέψει!

To ξενοδοχείο που κάθε fan του Game Of Thrones θα λατρέψει!

Στην καρδιά του Αρκτικού Κύκλου, βρίσκεται ένα ξενοδοχείο το οποίο κάθε fan του Game Of Thrones θα λατρέψει!

Στην καρδιά του Αρκτικού Κύκλου βρίσκεται ένα ξενοδοχείο το οποίο κάθε fan του Game Of Thrones θα λατρέψει!

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο στην Φιλανδία  φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από πάγο, με τη διακόσμηση του να αντλεί έμπνευση εξ ολοκλήρου από τη δημοφιλή σειρά του HBO, Game of Thrones.

Για την κατασκευή του χρειάστηκαν 400.000 κιλά πάγου, καθώς και η συνεργασία δώδεκα καλλιτεχνών από την Λετονία, τη Λιθουανία, τη Ρωσία, την Πολωνία, τη Φινλανδία και την Ουκρανία.

Εξοπλισμένο με μπαρ, εστιατόριο και παρεκκλήσι για όσους επιθυμούν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης αλά Game of Thones, καλύπτει μια έκταση 20.000 τετραγωνικών μέτρων.

Από τα πιο εντυπωσιακά γλυπτά είναι αυτό σε σχήμα δράκου και αυτό που θυμίζει το διάσημο θρόνο της σειράς. Ένας ακόμη δράκος «φρουρεί» το Ice Bar, όπου τα ποτά σερβίρονται σε ποτήρια σκαλισμένα από πάγο και όχι σε χρυσά, όπως συνηθίζεται στη σειρά.

Στις ιδιαίτερες παροχές του ξενοδοχείου, συγκαταλέγεται και ένα παρεκκλήσι, για όσους θέλουν να παντρευτούν ανατρέποντας τα δεδομένα. Ωστόσο, οι θερμοκρασίες στο ξενοδοχείο για να διατηρούνται τα διάφορα γλυπτά σε του πάγου σε καλή κατάσταση, επιτρέπουν στους επισκέπτες να διανυκτερεύουν στα δωμάτια για μια μόνο νύχτα. Οι ξεχωριστές καμπίνες ξύλινων σπιτιών παρέχουν ζεστά καταλύματα που επιτρέπουν διαμονή περισσότερων ημερών στους επισκέπτες, χωρίς τον κίνδυνο υποθερμίας.

Μέσα στο ξενοδοχείο υπάρχει και ειδικός χώρος για γάμους, καθώς και εστιατόριο, στο οποίο οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τα ποτά τους σε ποτήρια από πάγο.

Μέχρι την πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν της σειράς τον ερχόμενο Απρίλιο, προλαβαίνετε να πάρετε την απαραίτητη  δόση Game of Thrones με ένα ταξίδι ως την Φιλανδία.

Οι τιμές για τα 30 δωμάτιά και τις σουίτες του, ξεκινούν από 165 ευρώ ανά διανυκτέρευση, κι αν απλά θέλεις να το δεις από κοντά το εισιτήριο του Snow Village, όπου βρίσκεται το pop up δημιούργημα, έχει αντίτιμο 15 ευρώ.

Ένα σύντομο scrolling στις παρακάτω φωτογραφίες θα σας πείσει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024