Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η σκηνή από το νέο «Star Wars» έχει ήδη τρελάνει τους φανς!

Η σκηνή από το νέο «Star Wars» έχει ήδη τρελάνει τους φανς!

Δείτε τη σκηνή από το νέο «Star Wars» που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους θαυμαστές της διάσημης σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας

Από τις διάφορες  αποκαλύψεις που έγιναν στο φετινό D23, το συνεδρίου της Disney για τις ταινίες και τις σειρές της-  δεν θα μπορούσε λείπει και κάτι από τα Star Wars.

Έτσι ένα μίνι αφιέρωμα στο ένατο Star Wars, με τίτλο «Star Wars: The Rise of Skywalker» ξεκίνησε με πλάνα από τις προηγούμενες οκτώ ταινίες πριν περάσει στο φρέσκο υλικό, το οποίο στο τέλος του έκρυβε μια σκηνή που προκάλεσε… φρενίτιδα στην αίθουσα, προκαλώντας και την αντίστοιχη αναταραχή στα social media.

Το συγκεκριμένο βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την Disney και εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, το λόγο που τρέλανε τους φανατικούς της θρυλικής σειράς ταινιών.

Η Ρέι, η βασική ηρωίδα των τελευταίων ταινιών και διάδοχος του Λουκ Σκάιγουοκερ, εμφανίζεται να φοράει τη μαύρη κουκούλα των κακών Λόρδων Σιθ και να κρατάει ένα διπλό κόκκινο φωτόσπαθο, παρόμοιο με εκείνο του Νταρθ Μάουλ στο «Επεισόδιο Ι: Η Αόρατη Απειλή», με την Star Wars κοινότητα να μην σταματά να βγάζει δικές της θεωρίες.

Στη θέση του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Τζέι Τζέι Έιμπραμς όπως και στο «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει», με την «Άνοδο» να είναι η τελευταία ταινία του franchise που θα δούμε μέχρι το 2022.

Μέχρι να δούμε την ταινία στις 19 Δεκεμβρίου και να πάρουμε την απάντηση, δείτε κι εσείς το βίντεο με την επίμαχη σκηνή…

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024