Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Ετοιμη η Κ19 για τη μάχη με την Τότεναμ

Ολυμπιακός: Ετοιμη η Κ19 για τη μάχη με την Τότεναμ

Οι Ερυθρόλευκοι του Ρικάρντο Πέρες ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με την αντίστοιχη ομάδα της Τότεναμ (18/9, 15:00), για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Youth League

Εκτός από την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού και η Κ19 του πειραϊκού συλλόγου θα αγωνίζεται στην Ευρώπη, με την ομάδα του Ρικάρντο Πέρες να συμμετέχει στο UEFA Youth League.

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες ομάδες των Τότεναμ, Μπάγερν Μονάχου και Ερυθρού Αστέρα, όπως ακριβώς και η πρώτη ομάδα, και οι παίκτες του Πορτογάλου τεχνικού θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πολύτιμες εμπειρίες, που θα τους βοηθήσουν να εξελιχθούν.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Τρίτης ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση με την Τότεναμ (18/9, 15:00), για την 1η αγωνιστική του UEFA Youth League και ο Ρικάρντο Πέρες ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τους Άγγλους. Συγκεκριμένα, στην 20μελή αποστολή βρίσκονται οι: Τζολάκης, Στουρνάρας, Παπαδούδης, Τσάβος, Ντουμάνης, Γκοτζαμανίδης, Ασλανίδης, Κεραμίδας, Μαρτίνης, Νεοφυτίδης, Νικόλης, Μπέλιτς, Κατσαβάκης, Αρσενίδης, Φέκκας, Σουρλής, Βοΐλης, Μπουλάρι, Συρμής, Λιάτσος.

Η ελληνική ομάδα το μεσημέρι της Τετάρτης θα υποδεχθεί τους λονδρέζους στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, με στόχο να ξεκινήσει νικηφόρα την περιπέτειά της στο UEFA Youth League.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024