Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ινκόγκνιτο εμφάνιση για το Audi E-Tron Sportback στην Φρανκφούρτη

Ινκόγκνιτο εμφάνιση για το Audi E-Tron Sportback στην Φρανκφούρτη

Το δεύτερο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Audi το οποίο θα πάρει την μορφή μιας coupe SUV παραλλαγής του Audi E-Tron θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του, τον προσεχή Νοέμβριο στην έκθεση του Los Angeles.

Εκτός από την πληθώρα μοντέλων παραγωγής που κάνουν την εμφάνισή τους στην έκθεση της Φρανκφούρτης και καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της γκάμας της γερμανικής φίρμας με δεδομένο ότι στις πρεμιέρες συγκαταλέγονται μοντέλα από το  Α1 Citycarver  έως το Q3 Sportback και τα πανίσχυρα RS6 Avant και RS7 Sportback, η Audi έδωσε μια γεύση και από το επόμενο ηλεκτρικό μοντέλο της.

Ο λόγος φυσικά για το E-Tron Sportback το οποίο έδωσε μια γεύση υπό την μορφή teaser κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Audi η οποία επιβεβαίωσε την παρουσία του ως έκδοσης παραγωγής πλέον στην προσεχή έκθεση του Los Angeles η οποία ξεκινά στις 19 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, το E-Tron Sportback θα μιμηθεί τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του ήδη γνωστού E-Tron το οποίο προσφέρει ισχύ 408 ίππων και 664 Nm ροπής από ηλεκτροκινητήρα. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου που τον τροφοδοτούν  εξασφαλίζουν αυτονομία 418 χλμ. μέγεθος που αναμένεται να εξακολουθήσει αμετάβλητο και στην έκδοση Sportback.

H διαφοροποίηση της νέας έκδοσης θα έγκειται στη σχεδίαση καθώς το E-Tron Sportback θα ακολουθήσει την coupe-SUV λογική, προβάλλοντας ένα πιο σπορ χαρακτήρα ο οποίος αν και αναμένεται να έχει ορισμένες επιπτώσεις σε ό,τι αφορά το διαθέσιμο ύψος για τους επιβαίνοντες του πίσω καθίσματος, θα συνηγορήσει σε μια δυναμικότερη υπόσταση για το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι όπως ακριβώς και το Audi E-Tron πρόκειται να αποκτήσει S έκδοση και μεγαλύτερη ισχύ η οποία έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά της μέσω καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων, έτσι και η Sportback έκδοση αμαξώματος θα αποκτήσει σε δεύτερο χρόνο ανάλογη έκδοση.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024