Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Davis Cup: Μεγάλη εμφάνιση του Τσιτσιπά, κράτησε «ζωντανή» την Ελλάδα

Davis Cup: Μεγάλη εμφάνιση του Τσιτσιπά, κράτησε «ζωντανή» την Ελλάδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε του Χούμπερτ Χούρκας με 2-0 σετ (6-3, 6-1), με αποτέλεσμα η Ελλάδα να ισοφαρίσει σε 1-1 τις αναμετρήσεις της με την Πολωνία και όλα να κριθούν στο διπλό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Χουμπέρτ Χουρκάτς, επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-1) στο Τατόι Club και έφερε τη συνάντηση της Ελλάδας με την Πολωνία στα ίσα.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση κόντρα στον Πολωνό, κρατώντας ζωντανή την Ελλάδα στο Group III της Ευρωαφρικανικής Ζώνης στο «Davis Cup» και πλέον όλα θα κριθούν στη «μάχη» του διπλού.

Το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης δεν ξεκίνησε καλά το ματς, καθώς είχε και την πίεση από την ήττα του του Μιχάλη Περβολαράκη στον πρώτο αγώνα της ημέρας, βρέθηκε πίσω με 0-1, όμως στη συνέχεια ανέβασε ρυθμούς και ισοφάρισε σε 1-1.

Από εκεί και πέρα κράτησε το σερβίς του, πίεσε τον Χουρκάτς και απειλήθηκε ουσιαστικά μέχρι το 7ο game. Στη συνέχεια έπαιξε εντυπωσιακό τένις, έτρεξε τον Χουρκάτς και τελείωσε το πρώτο σετ με συνοπτικές διαδικασίες (6-3).

Στο δεύτερο σετ παρουσιάστηκε ακόμα καλύτερος και σε μόλις 27 λεπτά έκανε το 6-1, ισοφαρίζοντας τη σειρά με την Πολωνία σε 1-1, ρεφάροντας και την ήττα του Μιχάλη Περβολαράκη. Πλέον όλα θα κριθούν στο διπλό ανάμεσα στις δύο χώρες, όπου η Πολωνία κατεβαίνει με τους Κούμποτ/Ματκόφσκι και είναι το φαβορί, ενώ η Ελλάδα με τον Στέφανο και τον Περβολαράκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νικήτρια ομάδα στο διπλό θα έχει τεράστιο πλεονέκτημα για την 1η θέση και εκτός απροόπτου θα εξασφαλίσει από σήμερα μια θέση για τα πλέι οφ του World Group II του 2020.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024