O Μάρκο Βεράτι αποτελεί εδώ και μερικά χρόνια έναν από τους κορυφαίους παίκτες στο ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν και πιθανότατα τον καλύτερο κεντρικό μέσο στο γαλλικό πρωτάθλημα.
Ο Τόμας Τούχελ ποντάρει πολλά πάνω του ενόψει της νέας σεζόν αλλά και γενικότερα για την ανάπτυξη του παιχνιδιού της Παρί και έχει ζητήσει από τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας να παραμείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα.
Σύμφωνα με το «calciomercatoweb», η διοίκηση των Γάλλων έχει επίσης εξαιρετική άποψη για τον Βεράτι και όλα δείχνουν ότι o Ιταλός μέσος θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους για τα πέντε επόμενα έτη και να παραμείνει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024.
Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Βεράτι φέρεται να λαμβάνει περίπου 12 εκατ. ευρώ ετησίως για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.