Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έσκασε η «βόμβα»: Στην Μπαρτσελόνα ο Ντιλέινι!

Έσκασε η «βόμβα»: Στην Μπαρτσελόνα ο Ντιλέινι!

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε ακόμα ένα «μπαμ» τη φετινή σεζόν, καθώς απέκτησε και τον Μάλκομ Ντιλέινι.

Η Μπαρτσελόνα έχει βαλθεί να τρελάνει όλη την Ευρώπη φέτος, καθώς συνεχίζει να ενισχύεται με παίκτες τοπ επιπέδου, με σκοπό να επιστρέψει στην κορυφή της Ισπανίας αλλά και της Ευρώπης.

Ο Αμερικανός γκαρντ που ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό, ήταν ελεύθερος και βρισκόταν σε συζητήσεις με την ομάδα της Καταλωνίας, εδώ κι αρκετό καιρό, όμως δεν υπήρχε συμφωνία. Ο λόγος ήταν ότι ο παίκτης περίμενε το ΝΒΑ και κάποια πρόταση από τον μαγικό κόσμο.

Η πρόταση δεν ήρθε ποτέ, οι διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα συνεχίστηκαν και ο Ντιλέινι τελικά αποδέχτηκε την πρόταση της ισπανικής ομάδας, η οποία μάλιστα ανακοίνωσε και την απόκτηση του.

Ο Ντιλέινι, που αγωνίστηκε πέρυσι στην Κίνα (Guangdong Southern Tigers), έπειτα από δύο σεζόν στο ΝΒΑ με τους Χοκς (2016-18), επιστρέφει στην Ευρώπη, για χάρη των Καταλανών, δημιουργώντας μια super team για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, με στόχο να κυριαρχήσει στην Ευρώπη.

 Ο Αμερικανός έχει συνεργαστεί ξανά με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς στην Μπάγερν Μονάχου (2013-14), όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα Γερμανίας και το βραβείο του MVP, ενώ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα», με οψιόν για μια ακόμη χρονιά.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024