Έσκασε η «βόμβα»: Στην Μπαρτσελόνα ο Ντιλέινι!
Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε ακόμα ένα «μπαμ» τη φετινή σεζόν, καθώς απέκτησε και τον Μάλκομ Ντιλέινι.
Η Μπαρτσελόνα έχει βαλθεί να τρελάνει όλη την Ευρώπη φέτος, καθώς συνεχίζει να ενισχύεται με παίκτες τοπ επιπέδου, με σκοπό να επιστρέψει στην κορυφή της Ισπανίας αλλά και της Ευρώπης.
Ο Αμερικανός γκαρντ που ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό, ήταν ελεύθερος και βρισκόταν σε συζητήσεις με την ομάδα της Καταλωνίας, εδώ κι αρκετό καιρό, όμως δεν υπήρχε συμφωνία. Ο λόγος ήταν ότι ο παίκτης περίμενε το ΝΒΑ και κάποια πρόταση από τον μαγικό κόσμο.
Η πρόταση δεν ήρθε ποτέ, οι διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα συνεχίστηκαν και ο Ντιλέινι τελικά αποδέχτηκε την πρόταση της ισπανικής ομάδας, η οποία μάλιστα ανακοίνωσε και την απόκτηση του.
Ο Ντιλέινι, που αγωνίστηκε πέρυσι στην Κίνα (Guangdong Southern Tigers), έπειτα από δύο σεζόν στο ΝΒΑ με τους Χοκς (2016-18), επιστρέφει στην Ευρώπη, για χάρη των Καταλανών, δημιουργώντας μια super team για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, με στόχο να κυριαρχήσει στην Ευρώπη.
?Principio de acuerdo con Malcolm Delaney (@foe23)
? El base firmará por una temporada, con opción a una segunda, una vez supere la revisión médica
?Toda la info: https://t.co/Jp3AFdwwAS
?? #ForçaBarça! pic.twitter.com/tJCe8VPMqm
— Barça Basket (@FCBbasket) September 12, 2019
- Εξετάζει επαναστατική αλλαγή η FIFA στο Μουντιάλ – Τα νέα δεδομένα με τις κίτρινες κάρτες
- Σάλος με διεθνή διαιτητή της UEFA – Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο
- Η τρομερή ανάρτηση του Κόντη για τον ΟΦΗ: «Τα παιδιά έδειξαν τι σημαίνει να παίζεις για κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου»
- ΠΑΟΚ: Συνάντηση Σαββίδη – Λουτσέσκου για το μέλλον
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (28/4): Πού θα δείτε τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα play offs της Euroleague
- Στον δρόμο για το Final Four του ΟΑΚΑ: Πρώτη «μάχη» με Μονακό για τον Ολυμπιακό – Για το break στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός
- Άλβαρες: «Είμαστε η Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλουμε να γράψουμε ιστορία»
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442