Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γαλλία: Κατάθεση έδωσαν τρία πιθανά θύματα του Έπσταϊν

Γαλλία: Κατάθεση έδωσαν τρία πιθανά θύματα του Έπσταϊν

Τα τρία αυτά πρόσωπα αυτά κατέθεσαν τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ στα μέσα κοινής δικτύωσης έχει γίνει έκκληση σε πιθανά θύματα του Έπσταϊν να επικοινωνήσουν με τις αρχές

Τρία πιθανά θύματα του Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος αυτοκτόνησε μέσα στη φυλακή, εμφανίστηκαν στις γαλλικές αρχές στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται στη χώρα για το αν ο Αμερικανός χρηματιστής διέπραξε σεξουαλικά αδικήματα στη Γαλλία, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο της εισαγγελίας στο Παρίσι.

Τα πρόσωπα αυτά κατέθεσαν τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Στα μέσα κοινής δικτύωσης έχει γίνει έκκληση σε πιθανά θύματα του Έπσταϊν να επικοινωνήσουν με τις αρχές, σύμφωνα με την εισαγγελία.

Το γραφείο του επικεφαλής της εισαγγελίας Παρισίου ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα για να διακριβώσει αν ο Έπσταϊν διέπραξε σεξουαλικά αδικήματα επί του γαλλικού εδάφους ή εις βάρος ανήλικων Γαλλίδων στο τέλος Αυγούστου.

Ο Έπσταϊν είχε δηλώσει αθώος στις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί στις ΗΠΑ για σεξουαλική διακίνηση ανήλικων κοριτσιών, κάποια από τα οποία ήταν μόλις 14 ετών. Στις 10 Αυγούστου βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο κελί του σε φυλακή του Μανχάταν σε ηλικία 66 ετών. Η ιατροδικαστική έκθεση αποφάνθηκε ότι θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024