Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο σύμβουλος κ. Δρυμιώτης

Ο σύμβουλος κ. Δρυμιώτης

Ο Ανδρέας Δρυμνιώτης σύμβουλος στο Ψηφιακής Πολιτικής και συγκεκριμένα του υπουργού Κυριάκου Πιερρακάκη

Ο Ανδρέας Δρυμιώτης, ένα όνομα που είναι συνώνυμο των εκλογικών αποτελεσμάτων αναλαμβάνει σύμβουλος (και μέλος της Επιτροπής Σοφών) του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής και συγκεκριμένα του υπουργού Κυριάκου Πιερρακάκη. Είναι ο άνθρωπος που είχε προβλέψει εγκαίρως τη νίκη και την αυτοδυναμία της ΝΔ, προβλέποντας ότι στις εκλογές η ΝΔ θα πάρει πάνω από 38%.

Ετσι μετά τον πρώην πρόεδρο της Εσθονίας Τόμας Χέντρικ Ιλβες, που κατάφερε να μετατρέψει την χώρα του ως την «πιο προηγμένη ψηφιακή κοινωνία στον κόσμο» που ήταν ο πρώτος που ανακοινώθηκε ως σύμβουλος του υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Kυριάκου Πιερρακάκη στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων, έρχεται να προστεθεί και το όνομα του κ. Δρυμιώτη.
Η Επιτροπή Σοφών ή Εμπειρογνωμόνων  θα συντάξει την «ψηφιακή βίβλο», δηλαδή την στρατηγική ψηφιακού μετασχηματισμού. Στόχος του υπουργείου είναι να ολοκληρωθεί  σύντομα, το πολύ έως το τέλος του χρόνου προκειμένου να δημιουργηθεί ένα διεθνές δίκτυο επαφών, το οποίο θα προσφέρει πρόσβαση σε εταιρείες, ώστε να επενδύσουν στην Ελλάδα. Παράλληλα, στις προτεραιότητες του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης είναι η απλούστευση των διαδικασιών, η διαλειτουργικότητα, η κυβερνοασφάλεια, αλλά και το να «επενδύσει» στο οικοσύστημα των start up επιχειρήσεων (που προβλέπονται στο Αναπτυξκιακό- Επενδυτικό νομοσχέδιο που κατατίθεται την Τρίτη στη Βουλή).

Sports in

Η «τρέλα» του Άγγλου σπίκερ στον θρίαμβο της Κ19 του Ολυμπιακού (vid)

Η Κ19 του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία και ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης «τρελαίνοντας» τους πάντες. Ακόμη και τον Άγγλο σπίκερ που έκανε την περιγραφή και εκστασιάστηκε με την ομαδάρα των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024