Με το «Φλασάκι» αποχαιρέτησε τον Μαχαιρίτσα ο Παπακωνσταντίνου
Ο δημοφιλής τραγουδοποιός αποχαιρέτησε μέσα από την αποψινή του συναυλία στο Βεάκειο θέατρο τον φίλο του και συνεργάτη του που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.
Στο Βέακειο θέατρο Πειραιά βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο τραγουδοποιός Βασίλης Παπακωνσταντίνου για την προγραμματισμένη συναυλία του, στο πλαίσιο των εμφανίσεων για το νέο δίσκο «Μπλέξαμε».
Από εκεί, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην απροσδόκητη απώλεια του επί χρόνια φίλου του και συνεργάτη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών.
«Ένας αγαπημένος φίλος, ένας σπουδαίος συνεργάτης και ένας σπουδαίος καλλιτέχνης. Θα ήθελα στην αρχή της συναυλίας, που θα είναι αφιερωμένη από εμάς όλη στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, να ενώσουμε τις φωνές μας τραγουδώντας μαζί ένα τραγούδι του, σε στίχους του φίλου του και φίλου μας, του Σάκη Μπουλά. Έτσι για καλό κατευόδιο» ανέφερε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, προτού ξεκινήσει να τραγουδάει τους στίχους από το «Φλασάκι».
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).