Οργιάζουν οι θεωρίες συνωμοσίας για το παγωτό που κέρασε ο Πούτιν στον Ερντογάν
Οργιάζουν οι φήμες στη Μόσχα, σχετικά με το... κέρασμα του ρώσου προέδρου στον τούρκο ομόλογό του, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του δεύτερου στη Ρωσία.
Οργιάζουν οι φήμες στη Μόσχα, σχετικά με το… κέρασμα του ρώσου προέδρου στον τούρκο ομόλογό του, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του δεύτερου στη Ρωσία.
Χρήστες του διαδικτύου στη Ρωσία, αν και καθυστερημένα, παρατήρησαν κάτι. Ότι το πρόσωπο της ξανθιάς γυναίκας στην Διεθνή Έκθεση Αεροναυπηγικής στη Μόσχα (MAKS 2019), που σέρβιρε προ ημερών παγωτό στον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τους ήταν πολύ οικείο, αφού ήταν η ίδια που είχε πουλήσει χωνάκι στον Ρώσο πρόεδρο στην ίδια έκθεση προ διετίας, όπως φαίνεται κι από βίντεο του 2017.
Οι πρόεδροι της Τουρκίας και της Ρωσίας επισκέφθηκαν τον Αύγουστο την έκθεση αεροναυπηγικής στη Μόσχα (MAKS 2019). Αφού είδαν τα εκθέματα, είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, απολαμβάνοντας παγωτό.
https://youtu.be/Qr0-02IKsYg
Ο Ερντογάν χωρίς να ψάξει καν την τσέπη του για να πληρώσει γύρισε στον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον ρώτησε: «Θα πληρώσεις και για εμένα;».
«Ναι, βέβαια θα πληρώσω. Αλλωστε, είσαι καλεσμένος μας», ήταν η απάντηση του Ρώσου προέδρου. Ο γαλαντόμος Πούτιν πλήρωσε με χαρτονόμισμα των 5.000 ρουβλιών και ζήτησε από την πωλήτρια να δώσει τα ρέστα στον υπουργό Εμπορίου και Βιομηχανίας, Ντένις Μαντούροφ, που στεκόταν δίπλα του.
Δείτε την πωλήτρια με την εκπληκτική ομοιότητα από το 2017:
https://youtu.be/k_UvlHASTuY
«Νερό» στο μύλο της θεωρίας συνωμοσίας ρίχνουν και οι δηλώσεις άλλων παγωτατζήδων στην ίδια έκθεση ότι δεν την έχουν ξαναδεί στο παρελθόν ή μετά την επίσκεψη των προέδρων Ρωσίας και Τουρκίας καθώς και το γεγονός ότι η μάρκα παγωτού που σερβιρίστηκε στον Πούτιν και τον Ερντογάν δεν ήταν διαθέσιμη για άλλους επισκέπτες της έκθεσης, όπως λέει η Moskovsky Komsomolets.
- Στον Άρειο Πάγο κρίνεται η αποφυλάκιση Γιωτόπουλου
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται οι τελικοί της Stoiximan GBL
- Συνελήφθη 45χρονος μελισσοκόμος για τη φωτιά στο Άλσος Βεΐκου
- ΕΛΑΣ: Στον καιρό της ακρίβειας ένα πράγμα είναι φτηνό – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης
- METRO AEBE: Όταν η βιωσιμότητα μετατρέπεται σε πράξη με περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο
- Μίνι απόδραση; Τα gadgets που δεν πρέπει να ξεχάσεις
- Μάρτιν Σκορσέζε: Ανταρσία στο Χόλιγουντ για τη συμμαχία του με την Τεχνητή Νοημοσύνη – «Αδιανόητη προδοσία»
- Μουντιάλ 2026: Η FIFA απαγόρευσε τις… βουβουζέλες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)












![CNN: Η φωτιά στο αεροπλανοφόρο Gerald Ford ήταν πολύ πιο σοβαρή από όσο άφησαν να εννοηθεί [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/photo-collage.png-315x220.png)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442