Τσιτσιπάς: Γι’ αυτό έφυγα από τα social media
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν να «παγώσει» τους λογαριασμούς του σε Facebook, Twitter, Instagram και Messenger.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να προχωρήσει σε μία ανατρεπτική κίνηση, βάζοντας στον… πάγο όλους τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media. Μια κίνηση, που θα τον βοηθήσει να… απεμπλακεί από τον πλασματικό κόσμο των social media και θα τον βοηθήσει να «καθαρίσει» το μυαλό του και να επιστρέψει σύντομα σε υψηλές πτήσεις και σπουδαίες επιτυχίες.
Λίγες ώρες μετά τα βίντεο που κυκλόφορησαν στο διαδίκτυο και τον έδειχναν να σβήνει τις εφαρμογές του σε Facebook, Twitter, Instagram και Messenger, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την απόφασή του, αποκαλύπτοντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.
«Ο λόγος που αποφάσισα να το κάνω αυτό είναι για να ανανεωθώ, να έρθω πιο κοντά με ανθρώπους που μετράνε για μένα και όχι να είμαι συγκεντρωμένος σε ανθρώπους που δε γνωρίζω, σε ανθρώπους που δεν έχουμε κάποια σχέση.
Κάνοντάς το αυτό θα έχω περισσότερο χρόνο για τους αγαπημένους μου ανθρώπους, τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζομαι περισσότερο. Δε νομίζω να το μετανιώσω, γιατί είναι σαν απεξάρτηση… είναι απεξάρτηση.
https://twitter.com/askher/status/1170363756255334403?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1170366680721022978&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.novasports.gr%2Ftenis%2Farticle%2F479220%2Fkovei-mehri-neoteras-ta-social-media-o-tsitsipas-video%2F
Είμαι σίγουρος πως θα με κάνει να αισθανθώ καλύτερα, θα μείνω έκπληκτος αν δεν συμβεί αυτό. Δε ζούμε τις στιγμές και αυτό είναι που με τρομάζει – θέλω να είμαι παρών».
Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Στέφανου στο twitter για τον αυτοαποκλεισμό του: «Είμαι εκτός, ίσως τα πούμε ξανά σε έναν μήνα ή σε ένα χρόνο. Αντίο παιδιά», έγραψε χαρακτηριστικά ο 21χρονος.
I am out, might see you again in a month or a year. Adios muchachos! #SocialMediaDetox
— Stefanos Tsitsipas (@stefanos) September 7, 2019
- Συνεχίζει τις μεταγραφές η Βιλερμπάν – Πάει για Μπολομπόι και Μιλς
- Νέα σενάρια στο Μεξικό: «Στο 50-50 οι πιθανότητες για Πινέδα και ΑΕΚ»
- Ιστορική εμπορική συμφωνία μεταξύ Παρί και Nike
- Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 10 ακριβότεροι ποδοσφαιριστές από τους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Ντε λα Φουέντε: «Ο Γιαμάλ δεν έχει κάνει ακόμα το καλύτερο παιχνίδι του στο Μουντιάλ»
- Εθνική Ισπανίας: «Είκοσι χρόνια από το Μουντομπάσκετ 2006 που άλλαξε για πάντα τον ισπανικό αθλητισμό»
- Χάντμπολ: Νίκη για την Εθνικη Νέων κόντρα στη Σερβία (30-28)
- O Σλάβεν Μπίλιτς επέστρεψε στον πάγκο της Εθνικής Κροατίας μετά από 14 χρόνια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442