Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εθνική Νέων : Φιλική ήττα από Αγγλία στο ντεμπούτο Κεχαγιά

Εθνική Νέων : Φιλική ήττα από Αγγλία στο ντεμπούτο Κεχαγιά

Η Εθνική Νέων ηττήθηκε 3-1 από την Αγγλία με τους παίκτες του Νίκου Κεχαγιά να προηγούνται, αλλά εν συνεχεία να δέχονται τρία τέρματα

Η Εθνική Νέων ηττήθηκε 3-1 από την αντίστοιχη της Αγγλίας παρότι άνοιξε το σκορ με τον Βρακά. Στο πρώτο ματς του Νίκου Κεχαγιά στον πάγκο της η Γαλανόλευκη μπορεί να προηγήθηκε όμως στη συνέχεια κατέρρευσε δεχόμενη τρία τέρματα.

Στο αρχικό σχήμα του Νίκου Κεχαγιά κάτω από τα γκολπόστ βρέθηκε ο Μανδάς με τον Λιάβα να παίζει δεξί μπακ και τον Ζαγαρίτη αριστερό ενώ στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Κόκοβας και Γκοτζαμανίδης.

Τα δυο αμυντικά χαφ ήταν οι Αλεξανδρόπουλος, Θυμιάνης με την τριάδα πίσω από τον σέντερ φορ να αποτελείται από τους Τσακίρη στα δεξιά, Τζαβίδα στα αριστερά και τον Βρακά πίσω από τον Τζίμα.

Η Ελλάδα πήρε προβάδισμα στα πρώτα λεπτά του αγώνα μετά από σουτ του Βρακά με τη μπάλα να κοντράρει να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι όμως επιβλήθηκαν στη συνέχεια, πέτυχαν τρία γκολ και πήραν μια άνετη νίκη.

Πιο συγκεκριμένα ο Bρακάς άνοιξε το σκορ στο 4΄ και για την Αγγλία ισοφάρισε ο Άντσχεντ στο 28. Στο 60΄ ο Έντμοντσον έκανε το 2-1 για την ομάδα του και στο 74΄με εκτέλεση φάουλ ο αρχηγός Ντόιλ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΑΓΓΛΙΑ: Ζίκοκ, Μουμπά, Τόμας, Ντόιλ, Μπέλις, Αλέσε, Αντσέντ, Σίμπλει, Έντμονσον, Ράμσει, Γκόρντον.

ΕΛΛΑΔΑ: Μανδάς, Λιάβας, Κόκοβας, Γκοτζαμανίδης, Ζαγαρίτης, Θυμιάνης, Αλεξανδρόπουλος, Τσακίρης, Βρακάς, Τζαβίδας, Τζίμας. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Μιχελής, Μαρτίνης, Βαγιαννίδης, Γιαξής, Κουτσουπιάς, Αθανασακόπουλος, Αρβανίτης, Φακής.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024