Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βενγκέρ: Θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου να δουλεύει για μια Εθνική ομάδα

Βενγκέρ: Θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου να δουλεύει για μια Εθνική ομάδα

Την επιθυμία του να αναλάβει μια Εθνική ομάδα εξέφρασε ο Αρσέν Βενγκέρ, με προοπτική όπως δήλωσε να βρεθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022

Το τελευταίο διάστημα εργάζεται ως σχολιαστής στο BeIN Sports του Κατάρ, ωστόσο δε σκοπεύει να μείνει για πολύ ακόμη σε αυτό το πόστο.

Ο Αρσέν Βενγκέρ θέλει να επιστρέψει στους πάγκους και μάλιστα τον ενδιαφέρει πολύ το να αναλάβει μια Εθνική ομάδα και να βρεθεί σε ένα Μουντιάλ όπως αυτό του 2022 στο Κατάρ.

Ο επί 22 χρόνια προπονητής της Άρσεναλ φαίνεται έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή, χωρίς όμως όπως λέει να ξέρει πόσο σύντομα θα γίνει αυτό.

Αναλυτικά:

«Θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου να δουλεύει για μία Εθνική ομάδα. Θα έχει περάσει αρκετός χρόνος από την τελευταία μου δουλειά και δεν θα ήμουν αρνητικός σε ένα τέτοιο σενάριο. Θα είναι ενδιαφέρον, γιατί πολλές χώρες έχουν δείξει ποιότητα, ειδικά το Κατάρ, που πρόσφατα κέρδισε το Ασιατικό Κύπελλο.

Πάντα ήθελα να πάω σε τελική φάση Μουντιάλ γιατί είναι η δουλειά του προπονητή να βρίσκεται εκεί που παίζουν οι κορυφαίοι παίκτες. Ελπίζω ότι θα με δείτε στο Κατάρ σε τρία χρόνια. Έχω απορρίψει κάποιες προτάσεις γιατί δεν ένιωθα έτοιμος για την επιστροφή, αλλά σίγουρα θα με ξαναδείτε στους πάγκους, δεν ξέρω όμως πότε ακριβώς».

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024