Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το σχόλιο του Τιμ Σπαρβ για την αλλαγή προπονητή στην Ελλάδα

Το σχόλιο του Τιμ Σπαρβ για την αλλαγή προπονητή στην Ελλάδα

Ο αρχηγός της εθνικής Φινλανδίας, Τιμ Σπαρβ, χαρακτήρισε αγχωτικό το γεγονός πως Ελλάδα άλλαξε προπονητή και φυσικά θα παρουσιαστεί τελείως διαφορετική στο αυριανό παιχνίδι

Ο αρχηγός της εθνικής Φινλανδίας, Τιμ Σπαρβ,  στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το μεγάλο παιχνίδι με την Ελλάδα, στάθηκε στο νέο πρόσωπο της «γαλανόλευκης». Σαφέστατα ο 32χρονος μέσος φαίνεται πως ανησυχεί για το γεγονός πως ο Τζον Φαντ Σιπ είν αι ο νέος τεχνικός της Ελλάδος, την ώρα που ο συνάδελφός του Μάρκου Κάνερβα δεν εστίασε σε αυτό το θέμα.

Ο  μέσος της Μίντιλαντ χαρακτήρισε ως αγχωτική την  αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των Ελλήνων για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, ενώ τόνισε πως η κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις των Φινλανδών είναι εξαιρετική πριν το σημαντικό παιχνίδι για τα προκριματικά του EURO 2020.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του  Τιμ Σπαρβ στην συνέντευξη Τύπου:

«Η κατάσταση στην ομάδα είναι πολύ θετική και περιμένουμε πάντα τα παιχνίδια με την Εθνική. Έχουμε κάνει μια καλή αρχή και ευελπιστούμε να κάνουμε καλύτερη συνέχεια, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε.

Το γνωρίζουμε αυτό, έχουμε μια πολύ καλή και έξυπνη ομάδα, βεβαίως έχουν ένα καινούριο προπονητή κάτι το οποίο μπορεί να είναι λίγο αγχωτικό, αλλά εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας για να πάρουμε τη νίκη».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024