Ποιες μειώσεις φόρων θα ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει στη ΔΕΘ το συνολικό σχέδιο της κυβέρνησης για μειώσεις φόρων που θα αφορούν όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες καθώς και για τη δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει στη ΔΕΘ το συνολικό σχέδιο της κυβέρνησης για μειώσεις φόρων που θα αφορούν όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες καθώς και για τη δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας.
Ο οικονομικός συντάκτης της εφημερίδας «Το Βήμα», παρουσιάζει όλες τις μειώσεις φόρων που αναμένεται να παρουσιάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ.
Πηγή: onetv.gr
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκοπούν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου
- Αγρότες: Εξαπλώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ολόκληρη την χώρα – «Δεν θα φύγουμε από τα μπλόκα»
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (6/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – ΟΦΗ και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της
- Βασιλιάς Κάρολος: Κουρτίνες από παλάτι του έγιναν κάλτσες για φιλανθρωπία
- Το «διάβασμα» του Μαρτίνεθ και η… πολυφωνία στην επίθεση – Έτσι έφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ η Βαλένθια (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442