Η Εθνική μας ομάδα δεν τα κατάφερε στο παιχνίδι με την Βραζιλία, χάνοντας 79-78 από τη Βραζιλία στις λεπτομέρειες.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού για την εμφάνιση της ομάδας, όντας προβληματισμένος, αλλά έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σκουρτόπουλου:
«Ήταν ένα κακό ματς και ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς. Πιστεύαμε πως μπορούμε να προκριθούμε από σήμερα. Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν αυτό που θέλαμε να δούμε. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στην άμυνα.
Δεν είχαμε καμία συγκέντρωση μέσα στη ρακέτα. Αυτό είναι το σημαντικότερο στοιχείο του αγώνα. Χάσαμε, επίσης, ανοιχτά σουτ. Υπήρχε στρες. Δεν βρήκαμε τις σωστές επιλογές. Πρέπει να περάσουμε από το επόμενο ματς για να προκριθούμε».
Για την ατμόσφαιρα μετά την ήττα και τι θα ακολουθήσει, ανέφερε: «Είμαστε απογοητευμένοι. Όμως, όλοι είναι επαγγελματίες. Θα μιλήσουμε απόψε. Θα συζητήσουμε τα πάντα, για να βρούμε την λύση».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.