Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρίστεν Στιούαρτ: Με συμβούλευσαν να κρύψω τη σεξουαλικότητά μου

Κρίστεν Στιούαρτ: Με συμβούλευσαν να κρύψω τη σεξουαλικότητά μου

Η Κρίστεν Στιούαρτ αποκάλυψε πως της είχε ζητηθεί να μην εμφανίζεται δημόσια κρατώντας το χέρι της συντρόφου της, αν ήθελε ποτέ να παίξει σε ταινία της Marvel

Η Κρίστεν Στιούαρτ, αποκάλυψε ότι άνθρωποι της κινηματογραφικής βιομηχανίας τη συμβούλεψαν να μην κυκλοφορεί δημόσια κρατώντας τη φίλη της από το χέρι, εάν θέλει ποτέ να πρωταγωνιστήσει σε ταινία της Marvel.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Harper’s Bazaar UK, η 29χρονη ηθοποιός είπε ότι της είπαν πως η «ρευστή» σεξουαλικότητα της θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση.

«Μου είπαν ακριβώς: «Αν θέλετε, κάνετε στον εαυτό σας μια χάρη,  μην βγαίνετε έξω κρατώντας το χέρι της φίλης σας, για να μπορέσετε να παίξετε σε ταινία της Marvel»», δήλωσε η δημοφιλής ηθοποιός.

Η Κρίστεν Στιούαρτ, η οποία τώρα έχει δεσμό με τη σεναριογράφο Dylan Meyer, ενώ πρόσφατα χώρισε με το μοντέλο της Victoria’s Secret, Stella Maxwell, δήλωσε ότι αρνήθηκε να ακολουθήσει αυτήν την παλιομοδίτικη νοοτροπία.

Ενώ δεν κατονόμασε το άτομο που της έδωσε τη συμβουλή, η ίδια ξεκαθάρισε: «Δεν θέλω να συνεργαστώ με ανθρώπους σαν αυτόν».

Αντί να υποκύψει στην πίεση, η σταρ του Χόλιγουντ είπε ότι συνέχισε να είναι η ίδια και το να απολαμβάνει τη ζωή είναι πιο σημαντικό από το να την «προστατεύει».

View this post on Instagram

Black or white? #kristenstewart

A post shared by Kristen Stewart (@kristenstewart__) on

Δείτε ακόμα – Η σεξουαλικότητα της Σόφι Τέρνερ «ρίχνει» το Ίντερνετ

Η Κρίστεν Στιούαρτ εξήγησε:

«Αυτό ήταν πάνω από την προστασία τής ζωής μου, γιατί προστατεύοντας τη, την κατέστρεψα».

«Όπως αυτό, να μην μπορείς να βγεις έξω με τον άνθρωπο που είσαι; Να μην μπορείς να μιλήσεις γι’ αυτόν σε μία συνέντευξη», είπε και πρόσθεσε: «Με ενημέρωσαν για μια παλιομοδίτικη νοοτροπία που λέει – θέλετε να διατηρήσετε την καριέρα σας, την επιτυχία σας και την παραγωγικότητά σας, υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που δεν τους αρέσεις, και δεν τους αρέσει που έχεις σχέσεις με κορίτσια και δεν τους αρέσει να προσδιορίζεσαι ως «λεσβία», αλλά επίσης δεν μπορείς να λες ότι είσαι «ετεροφυλόφιλη». Και οι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν για σένα, οπότε ποια είσαι εσύ;».

Δείτε ακόμα – H ολόγυμνη αλήθεια της Κάρα Ντελεβίν για τη σχέση της με την Άσλι Μπένσον

Μάιλι Σάιρους: Άφησε τον Λίαμ για την Κέιτλιν Κάρτερ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024