Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η σεξουαλικότητα της Σόφι Τέρνερ «ρίχνει» το Ίντερνετ

Η σεξουαλικότητα της Σόφι Τέρνερ «ρίχνει» το Ίντερνετ

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, η Σόφι Τέρνερ προκάλεσε χαμό στα social media με τις δηλώσεις που έκανε για τη σεξουαλικότητά της

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του όγδοου και τελευταίου κύκλου επεισοδίων του Game of Thrones έχει ξεκινήσει, με την παραγωγή και το καστ της σειράς, να επιδίδονται σε ένα ξέφρενο κυνήγι δημοσιότητας. Αυτή τη φορά σειρά έχει η Σόφι Τέρνερ και οι δηλώσεις της σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό της.

Μετά το ντελίριο που δημιουργήθηκε με το ομολογουμένως επιτυχημένο παγκόσμιο «κυνήγι θησαυρού» με τους έξι κρυμμένους Σιδερένιους Θρόνους, μετά από τις αποκαλυπτικές πρόσφατες συντεύξεις των πρωταγωνιστών του Game of Thrones, Εμίλια Κλαρκ και Κιτ Χάρινγκτον, η σκυτάλη περνά στις Μέισι Γουίλιαμς και Σόφι Τέρνερ…

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, η «Σάνσα», παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone μαζί με τη Μέισι Γουίλιαμς και προκάλεσε χαμό στα social media με τις δηλώσεις που έκανε για τη σεξουαλικότητά της.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την αδελφική της φιλία με τη συμπρωταγωνίστριά της, Μέισι Ουίλιαμς, αλλά και για τον αρραβώνα της με τον τραγουδιστή Τζο Τζόνας.

View this post on Instagram

With my love in Paris ♥️

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Το ζευγάρι, που σχεδιάζει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, διατηρεί δεσμό από τον Δεκέμβριο του 2016.  Αν και ο 28χρονος τραγουδιστής έχει τη φήμη του γυναικά, φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα της ζωής του στην 23χρονη Σόφι Τέρνερ.

«Αισθάνομαι πολύ μεγαλύτερη στην ψυχή από τη βιολογική μου ηλικία. Αισθάνομαι ότι έχω ζήσει αρκετά, ώστε να μπορώ να ξέρω. Έχω γνωρίσει αρκετούς άντρες, ώστε να μπορώ να ξέρω. Έχω γνωρίσει αρκετά κορίτσια, ώστε να μπορώ να ξέρω», ανέφερε η Σόφι Τέρνερ του Game of Thrones, σε μια με δήλωση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Όταν ζητήθηκε από την Σόφι Τέρνερ να επεκταθεί στο θέμα της γνωριμίας της με «πολλά κορίτσια», η ηθοποιός απάντησε μάλλον λακωνικά:

«Όλοι πειραματιζόμαστε. Είναι μέρος της διαδικασίας του να μεγαλώνεις. Αγαπώ ψυχές, όχι φύλο», τόνισε η ίδια. Αμέσως αρκετοί έσπευσαν να πουν ότι η Σόφι Τέρνερ αποκάλυψε την ομοφυλοφιλία της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και video από την συνέντευξη των Σόφι Τέρνερ και Μέισι Γουίλιαμς:

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024