Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Basket League : Στην Αθήνα για τον Πανιώνιο ο Λάκι Τζόουνς

Basket League : Στην Αθήνα για τον Πανιώνιο ο Λάκι Τζόουνς

Ο Αμερικανός Λάκι Τζόουνς θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Πανιωνίου

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Πανιωνίου έφτασε το βράδυ της Δευτέρας ο Λάκι Τζόουνς. Ο Αμερικανός γκαρντ ήρθε στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των Κυανέρυθρων και να λάβει μέρος στην προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Λάκι Τζόουνς θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Τον Αμερικανό άσο υποδέχθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» ο General Manager του Πανιωνίου, Χρήστος Χριστοδούλου, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί με τα «κυανέρυθρα».

«Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στην Αθήνα για να παίξω για τον Πανιώνιο, μια ιστορική ομάδα. Είμαι έτοιμος να μπω στις προπονήσεις και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και τον προπονητή» δήλωσε ο Λάκι Τζόουνς και συνέχισε: «Θα είναι μια μεγάλη χρονιά. Ανυπομονώ να αρχίσει. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να πετύχουμε σημαντικά πράγματα με την ομάδα μας».

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024