Η Ελένη Φουρέιρα έχει καταφέρει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, κατακτώντας την κορυφή της ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιεί σημαντικά βήματα και στη διεθνή μουσική σκηνή.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια μετά από ένα tour εντός και εκτός συνόρων, μόλις κυκλοφόρησε το καινούριο της βίντεο κλιπ,  για το τραγούδι «Άλλο Level», στο οποίο η Ελένη Φουρέιρα συνεργάζεται με τον ράπερ Lil Barty.

Τους στίχους στο τραγούδι «Άλλο Level», υπογράφουν οι Lil Barty, Ελένη Φουρέιρα, Οge, η μουσική είναι του Ortiz, ενώ το κλιπ έχουν σκηνοθετήσει οι Crystal View.

Η Ελένη Φουρέιρα φαίνεται πως αγαπά τις συνεργασίες καθώς το κομμάτι «Sirens» στο οποίο βρέθηκε στο πλευρό του διεθνούς φήμης Snoop Dogg και του Kaan, κέρδισε αμέσως το μουσικό κοινό κι έγινε μία από τις πιο δημοφιλής επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού. Το τραγούδι Sirens είναι επανεκτέλεση του θρυλικού «Sweet Dreams (Are Made of This)», των Eurythmics, που κυκλοφόρησε το 1983 και έκανε το γκρουπ γνωστό παγκοσμίως. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που το βρετανικό ντουέτο έδωσε επίσημη άδεια για επανεκτέλεση του τραγουδιού.

Πριν λίγες μέρες η Ελένη Φουρέιρα είχε δώσει στους διαδικτυακούς της φίλους μία πρώτη γεύση από το νέο τη βίντεο κλιπ κάνοντας την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Διαβάστε ακόμα – Ελένη Φουρέιρα: Σοκ με το τεστ DNA για την καταγωγή της

Δείτε παρακάτω το νέο βίντεο κλιπ της Ελένης Φουρέιρα:

 

Γράψτε το σχόλιο σας