Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To MTV διαγράφει το όνομα του Μάικλ Τζάκσον από βραβείο

To MTV διαγράφει το όνομα του Μάικλ Τζάκσον από βραβείο

Το MTV αφαίρεσε ήσυχα και χωρίς εξηγήσεις το όνομα του Μάικλ Τζάκσον από τα μουσικά βραβείου του

Ο Μάικλ Τζάκσον αποτελεί πια παρελθόν για τo MTV. To δίκτυο αφαίρεσε ήσυχα και χωρίς εξηγήσεις το όνομα του βασιλιά της ποπ από το βραβείο του Video Vanguard, κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης που έγινε τη Δευτέρα 19 Αυγούστου.

Όπως ανέφερε το Page Six τον περασμένο μήνα το MTV θα αφαιρούσε το όνομα του Τζάκσον από το βραβείο μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ του HBO «Leaving Neverland» το οποίο επικεντρώνεται σε καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση εναντίον του σταρ.

Το πολύκροτο «Leaving Neverland», περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους Γουέιντ Ρόμπσον και Τζέιμς Σέιφτσακ, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον τραγουδιστή του «Thriller» όταν ήταν παιδιά.

Διαβάστε επίσης: Πόσο επίκαιρη μπορεί να είναι μια έκθεση για τον Μάικλ Τζάκσον;

Το MTV περιλάμβανε το όνομα του Τζάκσον στο δελτίο Τύπου που έστειλε να ανακοινώσει την Μίσι Έλιοτ ως η φετινή νικήτρια του βραβείου Vanguard – αλλά κάποιες διαφημιστικές εταιρείες απέκλεισαν το όνομά του.

Το MTV έδωσε το όνομα του Μάικλ Τζάκσον στο βραβείο το 1991. Η Μίσι Έλιοτ, από την πλευρά της δήλωσε κατά τη βράβευσή της:

«Το βραβείο Michael Jackson Video Vanguard είναι τόσο σημαντικό για μένα», ευχαριστώντας την Τζάνετ Τζάκσον για τη φιλία και την έμπνευση που της έχει χαρίσει.

Γυρνώντας την πλάτη στον «βασιλιά της ποπ»

Ενώ ραδιοφωνικοί σταθμοί σε όλο τον κόσμο, μποϊκοτάρουν τη μουσική του Μάικλ Τζάκσον, θέση στον σάλο που ξέσπασε μετά την προβολή του «Leaving Nenerland» πήραν και διάσημοι καλλιτέχνες, με τον Drake να αφαιρεί φωνητικά του Μάικλ Τζάκσον στην περιοδεία του Assassination Vacation Tour .

Συγκεκριμένα  ο Drake αφαίρεσε το τραγούδι «Do not Matter to Me» που κυκλοφόρησε μετά τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον.

Το «Do not Matter to Me» που περιέχει samples ακυκλοφόρητου τραγουδιού του Μάικλ Τζάκσον του 1983,  αφαιρέθηκε  από την λίστα τραγουδιών των συναυλιών του Drake

Στις συναυλίες του στο πλαίσιο της περιοδείας στις ΗΠΑ το 2018,  ο 32χρονος Καναδός ράπερ είχε συμπεριλάβει το κομμάτι με τα φωνητικά του Μάικλ Τζάκσον από το άλμπουμ του Scorpion.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024