Κ. Κανελλακοπούλου στο One Channel: Η μόνη λύση για την ιλαρά είναι το εμβόλιο
Για το αντιεμβολιαστικό κίνημα και τους κινδύνους που εγκυμονεί, μίλησε μέσα από την εκπομπή One Direct η καθηγήτρια παθολογίας και λοιμώξεων του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κυριακή Κανελλακοπούλου.
Για το αντιεμβολιαστικό κίνημα και τους κινδύνους που εγκυμονεί, μίλησε μέσα από την εκπομπή One Direct η καθηγήτρια παθολογίας και λοιμώξεων του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κυριακή Κανελλακοπούλου.
Η κ. Κανελλακοπούλου αναφέρθηκε επίσης στο θέμα της ιλαράς, η οποία επανεμφανίστηκε στη χώρα μας και έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία.
Παράλληλα, μίλησε για τα συμπτώματα της ιλαράς, αλλά και το τι πρέπει να προσέχουν, όσοι προσβληθούν από τον ιό.
«Η μόνη λύση είναι το εμβόλιο» τόνισε, χαρακτηρίζοντας «ανοησία» τη «συνωμοσιολογία κατά των εμβολίων».
Πηγή: Onetv.gr
- Παιχνίδι, κομψότητα και «καμία ηλικία» – Η νέα συλλογή Cruise της Chanel αναδεικνύει το κοινό της
- Ρωσία: Χωρίς τεθωρακισμένα ή πυραύλους η φετινή παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης – Φόβος για ουκρανική επίθεση
- Πήρε προθεσμία ο 89χρονος – Ο διάλογος του με τον εισαγγελέα
- AS: «Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Βλαχοδήμο»
- Ρόδος: Δικαστικό θρίλερ πίσω από την απόπειρα 45χρονου να ρίξει στον γκρεμό Ι.Χ. με την πρώην και το παιδί του
- Λονδίνο: Δύο τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι έξω από εβραϊκή συναγωγή – Συνελήφθη ύποπτος
