Παίκτης της Ίντερ θα είναι για την φετινή σεζόν ο Αλέξις Σάντσες, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησε να τον παραχωρήσει δανεικό μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Ο Χιλιανός άσος έφτασε στο Μιλάνο και τις επόμενες ώρες αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στους «νερατζούρι».
Υπενθυμίζεται πως η Ίντερ δεν θα πληρώσει κάποιο «ενοίκιο» για τον Σάντσες στην αγγλική ομάδα, ενώ αναμένεται να καταβάλλει μόνο τα 5 από τα 12 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία προβλέπει το συμβόλαιο του Χιλιανού επιθετικού.
Σημειωτέον το φετινό καλοκαίρι η Ίντερ έχει αποκτήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Ρομέλου Λουκάκου.
— Solo ed esclusivamente INTER ⭐️⭐️ (@SoloEsclusivInt) August 28, 2019
Alexis Sánchez acaba de aterrizar en Milán. El atacante chileno del Manchester United pasará las pruebas médicas en las próximas horas para incorporarse como cedido al Inter de Milán. pic.twitter.com/hthNaszfmb
Με τον Μάικλ Κάρικ στην άκρη του πάγκου της φαίνεται πως θα συνεχίσει και του χρόνου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρουν τα τελευταία αγγλικά ρεπορτάζ.
Ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μονακό στο τέλος της σεζόν και φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η ιστορική συναυλία της Σακίρα στην Κοπακαμπάνα του Ρίο ντε Τζανέιρο είχε και... ποδοσφαιρική χροιά, αφού το πλήθος ξέσπασε κατά του πρώην συζύγου της, Ζεράρ Πικέ.