Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης : Σενάρια για Γιουνές και Πετρολούλ

Άρης : Σενάρια για Γιουνές και Πετρολούλ

Συνεχίζονται οι επαφές της Πετρολούλ με τον Άρη για την απόκτηση του Γιουνές, όπως υποστηρίζει ο προπονητής των Ρουμάνων, Φλάβιο Στόικαν, σε ΜΜΕ της χώρας του

Η ρουμάνικη Πετρολούλ δείχνει αποφασισμένη να αποκτήσει τον έμπειρο επιθετικό του Άρη, Χαμζά Γιουνές. Ο προπονητής των Ρουμάνων, Φλάβιο Στόικαν, υποστήριξε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «www.gsp.ro», πως η ομάδα βρίσκεται σε επαφές με τον Άρη για την απόκτηση του 33χρονου.

Γίνεται αντιληπτό πως ο Γιουνές αποτελεί διακαή πόθο του 42χρονου τεχνικού, αφού οι επαφές των δύο ομάδων θα καταλήξουν σε συμφωνία δίνοντας μία μεγάλη μάχη για να επιστρέψει πίσω στην ομάδα που μεγαλούργησε ο ποδοσφαιριστής, όπως ανέφερε ο Στόικαν.

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Πετρολούλ:

«Είμαστε σε επαφή με τον Χαμζά, που έχει γράψει την δική του ιστορία στην ομάδα μας. Έχω την εντύπωση πως και ο ίδιος θα ήθελε να γυρίσει στην πόλη μας. Ψάχνουμε μία λύση να τον φέρουμε πίσω, αν και η διαφορά στο οικονομικό μεταξύ των όσων παίρνει στον Άρη και σε όσα μπορούμε να το δώσουμε είναι μεγάλη…»

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024