Θέση στη διαμάχη κυβέρνησης – αντιπολίτευσης που έχει ξεσπάσει μετά την επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στα Εξάρχεια, πήρε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.
Σημειώνοντας ότι η παρουσία του Κινήματος Αλλαγής στην περιοχή αποτελεί «πολιτική πράξη», τόνισε ότι δουλεύει για την ανάπτυξη της περιοχής καθημερινά, χωρίς φωτογράφους και κάμερες, μακριά από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα για πρόσκαιρες εντυπώσεις.
«Τα Εξάρχεια είναι μια γειτονιά που πρέπει να ζήσει. Είναι τα παιδιά που μεγαλώνουν εδώ. Οι έμποροι και οι μαγαζάτορες που δίνουν την δική τους μάχη σε αντίξοες συνθήκες. Είναι οι άνθρωποι που επιμένουν και την κρατάνε ζωντανή» προσθέτει η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.