Αλ. Κοττοπούλης στο One Channel: Το διάβασμα πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα
Στην εκπομπή One Direct μίλησε ο Άλεξ Κοττοπούλης, ο οποίος επέτυχε από τους πρώτους την εισαγωγή του στην Ιατρική σχολή των Αθηνών.
Στην εκπομπή One Direct μίλησε ο Άλεξ Κοττοπούλης, ο οποίος επέτυχε από τους πρώτους την εισαγωγή του στην Ιατρική σχολή των Αθηνών.
«Τα θέματα ήταν αναπάντεχα φέτος. Ωστόσο, οι καλά προετοιμασμένοι μπορούσαν να ανταπεξέλθουν. Για να πετύχεις, πρέπει το διάβασμα να είναι η πρώτη σου προτεραιότητα. Ωστόσο, πρέπει να υπάρχει ισορροπία διαβάσματος και ξεκούρασης. Δεν είμαστε μηχανήματα» είπε και πρόσθεσε πως «για να τα καταφέρω, έβγαινα βόλτα μια φορά το μήνα. Αλλά πήγαινα γυμναστήριο δύο φορές την εβδομάδα. Για να χαλαρώνω και να ανταπεξέρχομαι».
Σχετικά με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σχολίασε πως «είχα λογαριασμό στο Facebook, δεν το χρησιμοποιούσα πολύ γενικώς, οπότε δεν δυσκολεύτηκα να το αφήσω».
Αναφορικά με τα σχέδιά του από εδώ και στο εξής, επεσήμανε ότι «θέλω να τελειώσω με έναν καλό βαθμό πτυχίου και μετά να ασχοληθώ με τον ερευνητικό τομέα της ιατρικής. Έτσι, σκέφτομαι τώρα τουλάχιστον».
Πηγή: onetv.gr
- CIA για Ιράν: Ο Χαμενεΐ θα μπορούσε να αντικατασταθεί από σκληροπυρηνικούς των Φρουρών της Επανάστασης
- ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο απαιτούν άμεση ψηφοφορία για να περιορίσουν τη δράση του Τραμπ στο Ιράν
- Πόσο κινδυνεύει η παγκόσμια προμήθεια πετρελαίου από τον πόλεμο Ιράν – ΗΠΑ
- ΔΟΑΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου των κυβερνητών για το Ιράν
- ΗΠΑ σε ΟΗΕ: H ειρήνη διατηρείται μέσω της δύναμης απέναντι στον τρόμο
- Ένα περίεργο μήνυμα στον λογαριασμό του Χαμενεΐ