Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Είναι επίσημο: Ο Τζον Σνόου μπαίνει στο σύμπαν της Marvel

Είναι επίσημο: Ο Τζον Σνόου μπαίνει στο σύμπαν της Marvel

Έχοντας μάλιστα στο πλευρό του τον αδελφό του «Ρομπ Στάρκ»

Ο τηλεοπτικός «Τζον Σνόου» του Game of Thrones, ο γοητευτικός Κιτ Χάρινγκτον, μετά από την τεράστια επιτυχία που γνώρισε μέσα από τη μικρή οθόνη,  ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του ως ηθοποιός, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα είναι συναρπαστικό…

Συγκεκριμένα , όπως ανακοινώθηκε, ο Κιτ Χάρινγκτον συμφώνησε για να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία της Marvel, δίπλα σε ηθοποιούς στις σταρ του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί και Σάλμα Χάγιεκ!

Ο Βρετανός ηθοποιός θα αναλάβει να παίξει τον ρόλο του Black Knight στην ταινία «Eternals», δίπλα από τις δύο πανέμορφες και πετυχημένες ηθοποιούς. Ο Κιτ Χάρινγκτον, ο οποίος μετά το τέλος του Game of Thrones, χρειάστηκε να ζητήσει επαγγελματική βοήθεια ψυχολόγου, είναι έτοιμος να γυρίσει στα πλατό και συμφώνησε να γίνει ο πρωταγωνιστής στη νέα ταινία της Marvel.

Μάλιστα, θα έχει μαζί του και έναν συμπρωταγωνιστή του στο Game of Thrones, τον Ρίτσαρντ Μάντεν, ο οποίος έπαιξε στις πρώτες τρεις σεζόν και έκανε τον Ρομπ Σταρκ, αδερφό του Τζον Σνόου.

View this post on Instagram

The family…

A post shared by Richard Madden (@maddenrichard) on

View this post on Instagram

Class is permanent 🔥

A post shared by Kit Harington (@kitharingtonig) on

View this post on Instagram

🔥

A post shared by Kit Harington (@kitharingtonig) on

View this post on Instagram

Kit Harington by Craig Barritt

A post shared by Kit Harington (@kitharingtonig) on

Τι ξέρουμε μέχρι τώρα για την ταινία

Βασισμένη στην ομότιτλη σειρά κόμικ του Τζακ Κέρμπι,  που δημιούργησε το 1976 το «The Eternals» ακολουθεί τις περιπέτειες των παντοδύναμων και σχεδόν αθάνατων πλασμάτων, γνωστών ως Eternals και των αιώνιων αντιπάλων τους, τους Deviants.

Η ταινία «The Eternals», που θα σκηνοθετήσει η Κλόι Ζάο  έχει ήδη γίνει αντικείμενο συζήτησης, καθώς φημολογείται ότι θα περιλαμβάνει τον πρώτο γκέι υπερήρωα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η νέα ταινία του Marver Universe θα ακολουθεί τα πρότυπα του «Guardians of the Galaxy», στον τρόπο που θα συστήνει από το μηδέν μια νέα ομάδα ηρώων, αντί να τους εισάγει σταδιακά στο ευρύτερο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, όπως έκανε με τους «Avengers».

Η ταινία «Eternals» θα είναι η 25η ταινία της Marvel -θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου του 2020 – και η ιστορία της βασίζεται στο κόμικ που έγραψε για τη Marvel ο Τζακ Κίρμπι το 1976.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024