Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Αντζελίνα Τζολί και οι «Αιώνιοι» στο San Diego Comic - Con 2019

Η Αντζελίνα Τζολί και οι «Αιώνιοι» στο San Diego Comic – Con 2019

Η Αντζελίνα Τζολί μπήκε επισήμως στο κλαμπ των υπερηρώων στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel

Οι συντελεστές της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας της Marvel «The Eternals» (Οι Αιώνιοι) εμφανίστηκαν στο San Diego Comic-Con 2019, τη σημαντικότερη ετήσια διοργάνωση αφιερωμένη στα κόμικς, τις τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας και γενικά την ποπ κουλτούρα.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που βρίσκομαι εδώ. Θα εργαστώ 10 φορές πιο σκληρά, αυτό σημαίνει να είσαι μέλος του σύμπαντος της MCU, να είσαι μέρος των Eternals», είπε η Αμερικανίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης. «Θα εργαστώ πολύ σκληρά. Είμαι στο στάδιο της εκπαίδευσης»  ανέφερε η Αντζελίνα Τζολί απευθυνόμενη στο πλήθος.

https://www.instagram.com/p/B0OTjLKpRf-/?utm_source=ig_web_copy_link

Η τελευταία φορά που η ηθοποιός συμμετείχε στο Comic – Con ήταν το 2010 κατά τη διάρκεια παρουσίασης του θρίλερ δράσης Salt. Η Σάλμα Χάγιεκ θα υποδυθεί τη Σέρσι και ο Ρίτσαρντ Μάντεν τον Ίκαρις στη νέα ταινία της Marvel.

«Αντλώ έμπνευση από την επικεφαλής μας Κλόε Ζάο. Χρειάζεται μια ισχυρή γυναίκα να κάνει μια τέτοια ταινία. Ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει τη σκηνοθεσία είναι μιας γυναίκας με δύναμη, τους βλέπει όλους ως οικογένεια. Υπάρχουν πολλά μητρικά ένστικτα στην ταινία The Eternals… Αισθάνομαι τιμή να είμαι μέρος μιας ταινίας που θα δείξει ανθρώπους που δεν εκπροσωπούνται στη μεγάλη οθόνη» τόνισε η Σάλμα Χάγιεκ.

Τι ξέρουμε μέχρι τώρα για την ταινία

Βασισμένη στην ομότιτλη σειρά κόμικ του Τζακ Κέρμπι,  που δημιούργησε το 1976 το «The Eternals» ακολουθεί τις περιπέτειες των παντοδύναμων και σχεδόν αθάνατων όντων γνωστών ως Eternals, και των αιώνιων αντιπάλων τους, τους Deviants.

Η ταινία «The Eternals», που θα σκηνοθετήσει η Κλόι Ζάο  έχει ήδη γίνει αντικείμενο συζήτησης, καθώς φημολογείται ότι θα περιλαμβάνει τον πρώτο γκέι υπερήρωα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η νέα ταινία του Marver Universe θα ακολουθεί τα πρότυπα του «Guardians of the Galaxy», στον τρόπο που θα συστήνει από το μηδέν μια νέα ομάδα ηρώων, αντί να τους εισάγει σταδιακά στο ευρύτερο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, όπως έκανε με τους «Avengers».

View this post on Instagram

First look at the Eternals!!!

A post shared by San Diego Comic-Con updates (@sandiegocomicconnews) on

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024