Πολύ κοντά στην σύλληψη του εμπρηστή της Βουπρασίας βρίσκονται οι ανακριτικές αρχές του Πυροσβεστικού Σώματος.
Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕ), βρίσκεται από την Παρασκευή στην περιοχή της Βάρδας αναζητώντας στοιχεία για τις τελευταίες πυρκαγιές που απείλησαν την κατοικημένη περιοχή τις τελευταίες εβδομάδες.
Αυτό ήταν κάτι που προφανώς ο δράστης δεν γνώριζε, οπότε όταν και ξέσπασε η πυρκαγιά χθες νωρίς το μεσημέρι στην Βάρδα, στελέχη της ΔΑΕΕ από το κλιμάκιο της Πάτρας, βρέθηκαν πολύ κοντά στο δράστη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ilialive.gr έχει γίνει προσαγωγή ενός άντρα από την περιοχή και στο πλαίσιο της προανάκρισης ερευνάται η εμπλοκή του στις πέντε τελευταίες πυρκαγιές σε Βάρδα και Ν. Μανωλάδα, σε μια ακτίνα περίπου ενός χιλιομέτρου.
Είναι πολύ πιθανό μέσα στη μέρα να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας