Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διεθνολόγος στο One Channel για το ιρανικό τάνκερ: Οι Αμερικανοί θα επιχειρήσουν την κατάληψή του

Διεθνολόγος στο One Channel για το ιρανικό τάνκερ: Οι Αμερικανοί θα επιχειρήσουν την κατάληψή του

Για το ιστορικό του ιρανικού τάνκερ, τη διαδρομή που ακολούθησε, τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό του καθεστώς, το που θα ελλιμενιστεί αλλά και για τα όσα συνεπάγεται για τη χώρα μας η ανανεωμένη συμφωνία με τις ΗΠΑ, μίλησε στην εκπομπή One Line Weekend, ο υποναύαρχος ε.α. και διεθνολόγος, Βασίλης Πολίτης

Για το ιστορικό του ιρανικού τάνκερ, τη διαδρομή που ακολούθησε, τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό του καθεστώς, το που θα ελλιμενιστεί αλλά και για τα όσα συνεπάγεται για τη χώρα μας η ανανεωμένη συμφωνία με τις ΗΠΑ, μίλησε στην εκπομπή One Line Weekend, ο υποναύαρχος ε.α. και διεθνολόγος, Βασίλης Πολίτης.

Πηγή: onetv.gr 

Ο κ. Πολίτης νέφερε πως «δεν θα πάει στην Μερσίνα, διότι ο Ερντογάν έχει ήδη πολλά προβλήματα με Αμερικανούς και Ρώσους. Δεν συμφέρει καμία χώρα που συνεργάζεται με τις ΗΠΑ να δεχθεί το ιρανικό τάνκερ σε λιμάνι της χώρας του» είπε και πρόσθεσε ότι «για τους Αμερικανούς το ζήτημα είναι πλέον θέμα τιμής. Εκτιμώ ότι θα επιχειρήσουν να καταλάβουν το πλοίο όταν ξεμείνει από καύσιμα».

Αναφορικά με την ανανεωμένη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, σχολίασε πως «είναι καλή η συμφωνία με τις ΗΠΑ. Ενισχύει την Ελλάδα, απέναντι στους Τούρκους. Μας έδωσαν κάποια ελικόπτερα. Θα μας δώσουν κι άλλα στο πλαίσιο της ναυτικής συνεργασίας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε δέκα χρόνια να κάνουμε αγορές για το Πολεμικό μας Ναυτικό. Και γι’ αυτό έχει πέσει πάρα πολύ η ναυτική μας ισχύ» κατέληξε.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024